in

Martellago, român denunțat pentru că își viola și bătea soția bolnavă, coșmarul femeii dura de zece ani

De ani de zile pretindea raporturi sexuale din partea soției bolnave. În fața refuzurilor repetate, din cauza unei boli care nu îi permitea să aibă raporturi sexuale, femeia era bătută și jignită. Agresiunile bărbatului erau deseori îndreptate și împotriva fiicei lor.

Violențe, abuzuri, amenințări, insulte și hărțuire. Acest coșmar a durat ani de zile, până când femeia și-a luat inima în dinți și cu ultimele puteri și-a denunțat soțul, povestind tot ce i se întâmplase de ani de zile.

Episodul s-a întâmplat la Martellago, o localitate în provincia Veneția. Soțul violent, V.M., în vârstă de 54 de ani, rezident în comuna venețiană, de 10 ani își constrângea soția bolnavă să aibă raporturi sexuale. Femeia, care suferă de o boală ce îi cauza probleme în urma violențelor bărbatului, refuza mereu, iar suferințele durau de mulți ani. El însă insista și îi crea femeii doar probleme de sănătate.

În afara violențelor sexuale, femeia suporta zilnic bătăi, amenințări și insulte. Terorizată de bărbat, femeia nu a avut niciodată curajul să îl denunțe. Într-un final, nu a mai suportat coșmarul prin care trecea de ani de zile și s-a deplasat la unitatea de carabinieri din Martellagi și a povestit tot ce i se întâmplase.

De mai multe ori, în urma violențelor, femeia fusese dusă la urgențe, dar niciodată nu avusese curajul să se adreseze militarilor sau să povestească cuiva.

Soțul violent a fost constrâns să își părăsească domiciliul conjugal, neputând să se apropie la mai puțin de 500 de metri de soție și de fiica sa. În cazul în care nu va respecta această măsură, va fi arestat.

Viață de infern în familie pentru o româncă din Vittoria, soțul arestat pentru violențe repetate

Vittoria, caporalat și violențe, româncă batjocorită de angajatori și colegi

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eveniment de excepție la Roma: inaugurarea expoziției ”Marele Război și Unificarea României”

Alcamo – Sicilia, român de 59 de ani, găsit mort în casă, decedase de 5 zile