in

Mărturia șoferului român de TIR care și-a omorât iubita la Teramo: ”M-am simțit ca un sclav, s-a uitat la mine cu o privire umilitoare”

Cristian Daravoinea, românul de 36 de ani acuzat că și-a ucis iubita, în Italia, în octombrie 2019, a făcut noi declarații în fața judecătorilor din Teramo, care îl judecă pentru crimă voluntară. Mihaela Roua, o tânără româncă de 32 de ani, a fost înjunghiată mortal în octombrie 2019, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală.

Citește despre acest caz:

Cristian, șoferul român de TIR care și-a omorât iubita, în Italia, a făcut însă noi declarații în faţa judecătorilor. „M-am simțit ca un sclav, s-a uitat la mine cu o privire umilitoare și, când mi-a spus că va deveni proprietarul companiei la care lucra, nu am mai văzut în faţa ochilor”, scrie observatornews.ro, care citează presa italiană.

Ieri, 22 februarie, tânărul a vorbit din boxa acuzaţilor, la Tribunalul din Teramo – prezidat de Domenico Canosa – care îl judecă pentru crimă voluntară. El a retrăit filmul tragediei din 9 octombrie 2019, din bucătăria casei lor din Nereto.

Daravoinea a mărturisit din nou că în acea seară a vrut să-şi pună capăt zilelor, a povestit despre certurile dintre el şi Mihaela, despre intenţia lor de a se separa, discuţiile legate de vânzarea casei, dar şi despre suspiciunea unei relații între româncă și un coleg de serviciu.

Un film al crimei pe care românul l-a retrăit cu emoţie, mai ales când i s-a cerut să povestească despre relația cu fetiţa de 6 ani născută din relaţia de iubire cu Mihaela.

Potrivit emmelle.it, declaraţiile făcute de Cristian Daravoinea în sala de judecată, în fața judecătorilor și a juriului popular, s-au menţinut în linia celor făcute de român în fața procurorului Davide Rosati, după crimă, când a fost găsit la Tortoreto, încuiat în maşină. „A vrut să mă părăsească”, şi-ar fi justificat românul gestul criminal, în faţa procurorului Davide Rosati.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Mondo Convenienza

Italia, continuă denunţurile muncitorilor români împotriva firmei Mondo Convenienza: «Nu vă convine, valea la voi acasă»

Încă un fugar român s-a predat în Italia. Marian Zlotea, condamnat pentru corupție, este în arestul carabinierilor la Bologna