in

Mașini cu numere străine, sechestrate pe bandă rulantă în toată Italia

La Ravenna, un român a fost amendat, iar mașina cu numere românești i-a fost sechestrată. Întâlnindu-se în zona portului Ravenna cu o patrulă a Gărzii de Finanțe, românul a încercat să întoarcă din drum, pentru a scăpa de control, dar a fost oprit imediat.

Militarii au constatat că românul aflat la volan era rezident de ani de zile la Ravenna, iar conform noilor norme, nu poate conduce o mașină cu numere străine în Italia. A primit o amendă de 500 de euro, iar mașina a fost supusă sechestrului administrativ, proprietarul având 180 de zile pentru a o reînmatricula în Italia sau a o scoate în afara teritoriului italian.

Mașina a fost supusă unui control, iar în portbagaj militarii au găsit două canistre de motorină, de 10 litri fiecare, a căror proveniență nu a putut fi demonstrată de proprietar. A fost semnalat la Agenția Vămilor și Monopolurilor din Ravenna, pentru neplata accizelor pentru carburantul deținut ilicit, pentru care va plăti de zece ori valoarea acestor accize, plus confiscarea carburantului.

Continuă în toată Italia sancționarea drastică a șoferilor străini prinși a volanul unor mașini înmatriculate în străinătate.

Iată alte cazuri petrecute în ultimele zile.

La Sesto San Giovanni, poliția a sechestrat un BMW 320 cu numele bulgărești de la un cetățean din Republica Moldova, de 31 de ani. Bărbatul avea carnet de conducere italian și era în Italia de mai mult de 60 de zile. Consecința: amendă de 712 euro și sechestru administrativ al mașinii.

La Villafranca di Verona, poliția municipală a anunțat că a aplicat 10 amenzi pentru încălcarea articolului 93 care interzice conducerea de mașini cu numere străine. Comandantul poliției, Angelo Competiello a anunțat că au fost sechestrate 10 mașini și aplicate amenzi de 5.000 de euro în total.

La Cesena, poliția locală a anunțat că a sechestrat administrativ o mașină cu număr de Lituania, condusă de un lituanian de 44 de ani rezident de mulți ani la Rimini. Aceeași soartă a avut un slovac rezident la Rimini, cu mașina înmatriculată în țara de origine.

La Canicattì, poliția de stat a pus sub sechestru patru mașini, înmatriculate în Bulgaria și România, conduse de străini rezidenți.

Legea contra numerelor străine, o româncă acuză un abuz: «Ne-au sechestrat mașina, chiar dacă șoferul nu mai este rezident în Italia»

Civitanova, se agață de volan și nu vrea să coboare din mașină, prins că circula ilegal cu un autovehicul cu numere românești

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Activista care ocupă ilegal case, un simbol nepotrivit pentru românii din Italia

După italianul parcagiu care a operat mai multe paciente, apar noi cazuri de medici falşi: ginecolog cu nouă clase