in

Menajera moartă la Milano, concluzia investigatorilor: ROMÂNCA S-A SINUCIS

Mariana Odică, românca de 35 de ani găsită moartă în apartamentul de lux al angajatoarei sale din Milano, a murit în urma pierderilor de sânge cauzate de câteva lovituri de cuțit în piept.

Femeia a murit în urma pierderilor de sânge cauzate de lovituri de cuțit în piept însă modalitatea neobișnuită a decesului i-a făcut suspicioși pe investigatorii de la Echipa Mobilă, constrânși să aștepte rezultatele autopsiei și alte analize pentru a exclude omorul.

Printre primele elemente care au alimentat varianta sinuciderii era ușa închisă din interior și prezența tuturor legăturilor de chei ale apartamentului. Ipoteza că femeia ar fi făcut o copie a cheilor pe timpul săptămânii de ședere în locuința noii sale angajatoare nu convingea.

Imediat a fost exclusă și ipoteza unui jaf sfârșit prost deoarece casa era în ordine perfectă și cei 450 de euro lăsați pe o masă de proprietară nu au fost atinși.

În plus, femeia nu prezenta răni la mâini sau la antebrațe compatibile cu o tentativă de apărare și în ciuda morții lente prin pierdere de sânge, nu existau semne de târâre care ar fi fost normale în caz de agresiune.

Corpul a rămas exact în punctul în care a primit loviturile de cuțit. Femeia și-a așteptat moartea fără a reacționa.

În fine, erau 8 camere de luat vederi, dintre care 7 funcționale, care nu au filmat intruși în apartament.


Citește și:

Milano, menajeră română găsită moartă în casa unde lucra, înjunghiată cu un cuțit de bucătărie

Îngrijitoare română găsită moartă la Milano, misterul se adâncește: crimă sau sinucidere?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”S-a deschis sezonul de vânătoare de marocani, ROMÂNI… admisă și utilizarea grenadelor și câinilor”, fluturași cu mesaje rasiste lângă Milano

Un deținut român s-a sinucis la Rebibbia, sindicatele denunță: ”Condiții inumane pentru deținuți”