in

Italia, microbuz cu cinci români la bord prăbușit mai mult de 20 de metri într-o prăpastie: un mort și trei răniți

Italia, microbuz cu cinci români la bord căzut într-o prăpastie: un mort și patru răniți. Miercuri searp, cu puțin timp înainte de ora 21.00, accidentul s-a produs într-o curbă în ac de păr pe drumul provincial 3. Un român de 30 de ani și-a pierdut viața în microbuzul ieșit de pe șosea între Centallo și Castelletto Stura, localități situate în provincia Cuneo.
>>> Bologna: o femeie a încearcat să-și otrăvească mama, apoi s-a sinucis sărind pe fereastră de la etajul cinci

Microbuz cu cinci români la bord căzut într-o prăpastie

Bărbatul decedat, născut în 1993, Adrian.S.S (foto), de naționalitate română, a fost victima accidentului mortal care a avut loc în prima parte a serii de miercuri 20 septembrie, în zona Centallo. Era originar din Botoșani.

Românul se deplasa pe drumul provincial 3, pe tronsonul care duce de la periferia orașului Cuneo spre Castelletto Stura, ca pasager într-un microbuz Ducato cu nouă locuri, împreună cu șoferul vehiculului și alți trei pasageri, toți conaționali.
>>> Ucigașul româncei însărcinate, pedeapsa de 19 ani a fost anulată, se reface procesul

Când au ajuns la prima curbă în ac de păr, șoferul a pierdut controlul vehiculului (din motive care nu au fost încă stabilite). După ce a ieșit de pe șosea, microbuzul a plonjat mai mult de 20 de metri în panta adâncă care însoțește drumul în acel punct.

În afară de victima decedată, au existat și trei persoane rănite, dintre care două aveau coduri verzi și una galbenă și au fost transportate la spitalul din Cuneo.

La ora 21.00, alarma a ajuns la salvatori. La fața locului au sosit serviciul regional de sănătate 118, împreună cu pompierii, la care au participat echipe de la comandamentul provincial din Cuneo și de la detașamentul de voluntari din Busca, și carabinierii.

sursa: targatocn.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Protest AUR în fața MAE pentru dreptul de vot în diaspora: „PSD și PNL vor să îi blocheze pe români” – VIDEO

Lucrătorii casnici străini din Italia

Mai puține menajere și îngrijitoare românce în Italia, scădere uriașă de 10 la sută