in

Nebunia TikTok, româncă de 28 de ani CADE DE LA BALCON la Padova în timp ce filmează un videoclip

Padova, cade de la balcon pentru un videoclip pe TikTok: tânără de 28 de ani în spital.

La început, vecinii care au alertat poliția s-au gândit la o tentativă de sinucidere. Apoi, pe măsură ce minutele treceau, adevărul s-a dovedit complet diferit.

O tânără de 28 de ani de origine română a căzut duminică seara în jurul orei 22 de la balconul unui apartament de la primul etaj al Via Manzoni din Padova în timp ce era ocupată să filmeze un videoclip cu telefonul său mobil pentru a posta pe rețeaua socială TikTok.

imobilul unde a avut loc incidentul

Tânăra, care era în oraș doar de câteva zile și care închiriase casa pe un portal web, a fost găsită de polițiști zăcând cu dureri.

A căzut pe spate pe betonul de lângă garaje, fără să-și lovească capul sau să-și rupă membrele. Ea le-a spus agenților că și-a pierdut echilibrul din cauza eforturilor prea mari în timp ce pregătea cadrele pentru postare.

Nu este clar dacă videoclipul a fost filmat pentru o „provocare” lansată pe rețeaua socială sau pur și simplu pentru a imortaliza călătoria la Padova.

Ambulanța a intervenit cu personalul medical Suem 118 care s-a ocupat de femeie, transferând-o pentru verificări la camera de urgență a spitalului. Starea sa de sănătate nu ar fi îngrijorătoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
astrazeneca5

AstraZeneca ascunde 29 de milioane de doze de vaccin în Italia. Ce se va întâmpla cu serul

vaccinari romania

Anchete în toată România. Aproape o sută de oameni au murit după vaccinarea anti-Covid