in

Oroare în Sicilia: «Trebuie să studiezi mai mult», un adolescent român și-a ucis tatăl vitreg italian și i-a aruncat cadavrul într-un canal

Are doar 16 ani și a fost arestat, împreună cu un complice de aceeași vârstă, pentru omor premeditat și ocultare de cadavru. Crima a avut loc zilele trecute la Pedara, lângă Catania. Adolescentul român de 16 ani, sătul de reproșurile tatălui său vitreg, care îi cerea să studieze mai mult și să se distreze mai puțin, l-a împușcat în ceafă cu o pușcă de calibrul 12, apoi a înfășurat corpul într-o pătură și l-a aruncat într-un canal.

Victima este Domenico Citelli, 71 de ani, care a încercat să schimbe modul nostru de viață al fiului său vitreg,al tinerei sale soții române. Soția plecase de acasă de mai multă vreme, lăsându-l însă pe copil cu tatăl vitreg italian.

Acest scenariu, potrivit procurorului pentru minori din Catania, a culminat cu uciderea unui pensionar de 71 de ani pensionar, fost director în Regiunea Sicilia, Domenico Citelli. Corpul a fost găsit înfășurat într-o pătură legată în jurul corpului, cu o frânghie și o greutate care să-l țină la fund, aruncat într-o gură de acces de la sistemul de canalizare a apelor uzate în apropierea casei victimei.

Procurorii consideră că infracțiunea a fost premeditată.

Fiul vitreg l-a împușcat de aproape pe bătrân, glontele aproape i-a retezat capul. Apoi, ajutat de un amic, a scuns corpul, sperând să nu fie găsit. Dar cineva a descoperit corpul și a avertizat carabinierii de la Acireale care au intervenit.

Câteva ore mai târziu, minorul a fost reținut și dus la interogatoriu, unde a mărturisit crima. A povestit despre certurile cu tatăl vitreg și a povestit cum l-a împușcat. A fost arestat și complicele, de 15 ani, și el român.

Ambii sunt acuzați de crimă agravată cu premeditare și de ascundere a cadavrelor în concurs.

Omorul Froldi, agricultor legat și bătut cu sălbăticie, confirmată închisoarea pe viață pentru criminalul român

Omorul Moracci: Buzdugan și Epure și-au cerut scuze în sala de judecată, condamnați la 18 ani de închisoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aștepta mașina de intervenție, român de 36 de ani spulberat de un tir la Lodi. Lasă în urmă soția însărcinată și o fetiță de 2 ani

S-a spart gheața! La un an de când a fost ales senator al Diasporei, senatorul Radu Mihail anunță prima sa acțiune