in

Ostia, româncă exploatată şi bătută pentru a achita datoria de 8.000 de euro a iubitului

Un angajament scris de a se prostitua pentru a achita o datorie a iubitului ei. Asta au descoperit poliţiştii din Ostia, care timp de două luni au anchetat cazul unei tinere din România, de 18 ani, bătută și exploatată de doi infractori, tot români, cu precedente pentru astfel de infracțiuni, scrie Corriere della Sera.

Tânăra a ajuns în Italia în urmă cu două luni, împreună cu iubitul. Acesta i-a spus atunci fetei că este dator cu 8.000 de euro unui cuplu de români care l-a ajutat să obţină permisul de conducere, însă nu ştie cum să facă să returneze datoria.

Iubitul a convins-o astfel să practice prostituţia pentru a face rost de bani, iar tânăra a fost pusă chiar să semneze un angajament cu respectivul cuplu, în care îşi dădea acordul ca toţi banii câştigaţi să ajungă la ei.

Între timp, iubitul fetei a dispărut, iar ea a rămas pe mâna celor doi proxeneți români, un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 21 de ani. Aceştia colaborau cu alte prostituate şi cu un cetăţean italian. Aceştia se ocupau de postarea anunțurilor pe site-ul de întâlniri Bakeka.it pentru tânăra din România şi de programări care se desfăşurau în camere închiriate în centrul Ostiei, notează Libertatea.

Tânăra a fost sechestrată și suporta bătăi crunte şi ameninţări de câte ori se opunea, iar vânătăile i se vedeau până şi în pozele postate în anunțurile de pe internet.

În urma unor rapoarte trimise chiar de clienţii fetei, cazul a ajuns în atenţia autorităţilor. Aceștia au adus-o la audieri la secţia din Lido. Deoarece îi era prea teamă să spună prin ce a trecut și nu dorea să se afle în România că a practicat prostituţia, ea a refuzat, inițial, să depună plângere oficială împotriva exploatatorilor ei.

Cu toate acestea, cei doi români au fost reținuți și sunt acum închiși preventiv în Perugia pentru proxenetism și tentativă de extorcare. Acuzațiile au fost contestate. Poliţia anchetează de asemenea ipoteza ca bărbatul care a adus-o pe româncă în Italia să fie parte din bandă.

Tânăra se află acum într-o casă familială, protejată de poliție, pentru că este martoră la proces.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Ziua împotriva homotransfobiei, Salvini: „Resping legea care vrea să introducă teoria identității de gen în școli”

Italia revine la viață, noul decret Draghi, de miercuri stingerea va fi mutată la ora 23:00, apoi va fi abolită complet. Urmează alte deschideri