in

Pesaro, și-a strangulat soția cu un prosop, a stat lângă cadavru 2 ore, apoi în final s-a sinucis

Un cetățean moldovean, stabilit cu familia în Italia, și-a asfixiat soția, apoi s-a sinucis. Totul s-a fi întâmplat pe data de 11 august în orașul Pesaro, Italia. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, i-ar fi luat zilele femeii cu un prosop. După fapta comisă, acesta s-ar fi dus într-un șopron și s-a strangulat. Corpurile neînsuflețite au fost depistate de niște rude care au fost alertate de fiicele celor doi, care în acel moment se aflau în concediu, în Moldova.

Victima, Maria Cegolea, 42 de ani, s-a luptat cu mâinile, cu unghiile, poate cu ceva ascuțit, încercând apoi să se baricadeze în baie pentru a scăpa de furia soțului ei, Andrei Cegolea, moldovean, de 47 de ani, muncitor, bolnav de gelozie.

În jurul orei 12, spun medicii legiști, femeia a fost omorâtă prin sufocare. Se pare că bărbatul a strangulat-o cu un prosop, timp în care femeia a încercat să se apere cu unghiile sau cu un obiect mai ascuțit. Pe brațele ucigașului au fost descoperite numeroase semne care susțin această teorie.              

Apoi, după crimă, mai bine de două ore, bărbatul a stat lângă corpul femeii. Între orele 15-16, bărbatul a intrat în șopronul de scule și s-a spânzurat cu o frânghie pe care o cumpărase de curând. Din acest motiv, carabinierii din Pesaro consideră că Andrei a pregătit totul de mult timp, profitând de absența celor două fiice, care locuiau împreună cu mama lor, pentru că erau în vacanță în Moldova.

”Mama nu mai suporta gelozia tatălui meu”, a spus fiica Nadia, de 23 de ani, care s-a întors a doua zi din Moldova cu sora ei. ”De multe ori a bătut-o chiar în fața noastră, iar mama nu avea de gând să îl denunțe. Am crezut că este suficient să-l scoatem din casă pentru a-l liniști. Venea la noi în fiecare zi, avea și el chei. Ultima dată când am vorbit cu mama era cu o seară înainte. Nu se simțea în pericol.”, a mai adăugat ea pentru presa italiană.

Prietena Mariei, Cornelia, o româncă , îngrijitoare la Pesaro, știa despre problemele din familie. ”Biata meu prietenă, se temea că o va ucide. Uneori spunea că nu mai trăiește din cauza geloziei soțului ei. Dar nu l-a denunțat pentru că ar fi fost o rușine pentru cultura noastră. Noi femeile suntem obișnuiți să suferim în tăcere. ”, a spus românca.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șase italieni din zece regretă că și-au făcut tatuaje, femeile vor să șteargă inițialele foștilor iubiți

Fostul premier italian Matteo Renzi, pregătit să lucreze cu foștii rivali politici: ”Să încercăm să formăm un guvern”