in

Pescara, a bătut-o până i-a rupt coastele și i-a perforat plămânii, român arestat pentru că și-a omorât nevasta

Carabinierii Unității de Operațiuni Pescara, regiunea Abruzzo au intervenit pentru reţinerea lui Gelu Cherciu, un cetăţean român în vârstă de 67 de ani, pentru infracțiunea de violenţă agravată şi lovituri cauzatoare de moarte. Ordinul a fost emis de autoritățile judiciare ca rezultat al investigației după moartea soţiei lui Gelu Cherciu, o femeie în vârstă de 53 de ani, tot de origine română.

Gelu Cherciu şi-a pus bine la punct planul de a scăpa de soţia sa, se arată în rechizitoriu, scrie observator.tv, citând presa italiană. El a sunat la numărul de urgenţă, anunţând că nu ştie de ce, cum şi când, dar şi-a găsit soţia moartă în faţa uşii.

La sosirea poliţiei, femeia a fost găsită întinsă pe spate, fără viață, în fața ușii casei. La o primă examinare, femeia prezenta zeci de vânătăi vizibile pe diferite părți ale corpului, iar bărbatul, pe de altă parte, părea confuz și sub efectul alcoolului, nereușind imediat să spună ce s-a întâmplat, se arată în raport.

Transportat la spital, după efectuarea analizei necesare pentru a confirma starea de ebrietate, Gelu Cherciu a făcut prima declarație cu privire la evenimente, oferind, încă de la început, versiuni diferite ale faptelor, confuze și contradictorii.

În zilele următoare, la aflarea veştilor despre moartea femeii, rudele și numeroşi cunoscuți ai cuplului au participat la reconstrucţia ultimelor ore de viață a victimei şi la imaginea completă a întregii situației de familie.

Ceea ce a rezultat din constatările de investigație a fost devastator. Femeia trăia într-o bătaie permanentă, iar comportamentul violent al soţului, care îşi maltrata permanent soţia prin pedepse corporale, a fost demonstrat de rănile pe care le avea femeia pe tot corpul.

Zeci de vânătăi, unele vechi, multe noi, au fost descoperite pe corpul femeii, în ceea ce medicii legişti au catalogat ca o maltratare sistematică şi voită a victimei. Practic, legiştii spun că femeia fusese bătută cel puţin 4 zile, în fiecare zi.

Pentru că Gelu Cherciu nu recunoştea, Poliţia a cerut ajutorul pentru ascultarea telefonului acestuia, bănuind că a fost mai mult decât un incident izolat, iar intenţiile românului au fost chiar criminale.

Bănuiala anchetatorilor s-a confirmat după ce Gelu Cherciu a fost interceptat telefonic spunându-i unui prieten: „Ăştia-s varză, nu m-au închis, cred că am scăpat”, făcând apoi câteva remarci ce nu pot fi reproduse, la adresa poliţiştilor italieni.

În cele din urmă, raportul medicilor legişti a făcut lumină. La autopsie s-a descoperit că moartea soţiei lui Gelu Cherciu a fost cauzată de insuficiență cardio-respiratorie, cu hemotorax masiv la ambii plămâni.

De asemenea, ambii plămâni ai femeii au fost perforaţi de coastele rupte de Gelu în timp ce o bătea. Femeia a murit sufocată, după ce i-au cedat plămânii, de la bătaie.

Românul a fost dus deja în închisoarea San Donato Pescara. Incidentul a avut loc în luna mai, iar până ieri Gelu Cherciu a fost un om liber.

Carsoli, gelozia a omorât-o: a dat-o cu capul de pereți până a ucis-o, nemultumit că i-a raspuns la telefon unui alt bărbat

A omorât un italian din gelozie, român condamnat la 14 ani de închisoare și plata unor despăgubiri către familia celui ucis

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Film de propagandă prezentat de Guvern: „România este ţara unde lanurile se unduiesc în bătaia vântului, a oamenilor ce au traversat o istorie cu măreţe izbânzi…”

Bărbaţii cărora soţiile le pleacă în străinătate: devin depresivi, dependenți de alcool și violenți