in

Ravenna, și-a răpit și sechestrat fosta soție, român urmărit și arestat după ce a fost denunțat de iubitul femeii

Carabinierii din Filetto, Ravenna, au arestat un muncitor român de 36 de ani, care şi-a răpit, sechestrat şi bătut fosta soţie, care divorţase de el, ca să nu se ducă la alt bărbat.

Gelozia românului a atins cote apoteotice când femeia i-a spus că doreşte să se întoarcă în România, să-şi refacă viaţa.

Românul, însoţit încă doi conaţionali, în vârstă de 36 şi 23 de ani, au răpit-o pe femeie, au sechestrat-o, au bătut-o şi au ameninţat-o cu moartea, ca să se răzgândească.

Presa italiană, citată de observator.tv, precizează că actualul iubit al femeii a sunat la Poliţie să raporteze lipsa femeii şi le-a dat carabinierilor indicii despre ce s-ar fi putut întâmpla, ştiind despre conflictele femeii cu fostul soţ.

Carabinerii au demarat cercetările şi au identificat în trafic maşina românului, pe care au urmărit-o o perioadă, constatând că în autoturism se afla şi o femeie.

Carabinierii au reuşit să blocheze maşina pe o stradă din Roncalceci, iar femeia a fost salvată din mâinile fostului soţ şi ale complicilor săi. Ea a fost transportată la spitalul din Ravenna pentru îngrijiri medicale, fostul soţ a fost arestat pentru răpire şi violenţe corporale grave, iar cei doi complici sunt cercetaţi în libertate.

Roma, și-a bătut soția cu bestialitate în fața copilului de 3 ani. “Nu mai vreau să mă prostituez”

Martellago, român denunțat pentru că își viola și bătea soția bolnavă, coșmarul femeii dura de zece ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Haos și speculații

”Colindăm la Bari”, tradiții românești într-un eveniment organizat de asociația TraciaLand