in

Ravenna, și-a răpit și sechestrat fosta soție, român urmărit și arestat după ce a fost denunțat de iubitul femeii

Carabinierii din Filetto, Ravenna, au arestat un muncitor român de 36 de ani, care şi-a răpit, sechestrat şi bătut fosta soţie, care divorţase de el, ca să nu se ducă la alt bărbat.

Gelozia românului a atins cote apoteotice când femeia i-a spus că doreşte să se întoarcă în România, să-şi refacă viaţa.

Românul, însoţit încă doi conaţionali, în vârstă de 36 şi 23 de ani, au răpit-o pe femeie, au sechestrat-o, au bătut-o şi au ameninţat-o cu moartea, ca să se răzgândească.

Presa italiană, citată de observator.tv, precizează că actualul iubit al femeii a sunat la Poliţie să raporteze lipsa femeii şi le-a dat carabinierilor indicii despre ce s-ar fi putut întâmpla, ştiind despre conflictele femeii cu fostul soţ.

Carabinerii au demarat cercetările şi au identificat în trafic maşina românului, pe care au urmărit-o o perioadă, constatând că în autoturism se afla şi o femeie.

Carabinierii au reuşit să blocheze maşina pe o stradă din Roncalceci, iar femeia a fost salvată din mâinile fostului soţ şi ale complicilor săi. Ea a fost transportată la spitalul din Ravenna pentru îngrijiri medicale, fostul soţ a fost arestat pentru răpire şi violenţe corporale grave, iar cei doi complici sunt cercetaţi în libertate.

Roma, și-a bătut soția cu bestialitate în fața copilului de 3 ani. “Nu mai vreau să mă prostituez”

Martellago, român denunțat pentru că își viola și bătea soția bolnavă, coșmarul femeii dura de zece ani

Haos și speculații

”Colindăm la Bari”, tradiții românești într-un eveniment organizat de asociația TraciaLand