in

Român beat la volan, a ucis un militar. Circula cu 180 de kilometri la oră

Accident rutier teribil la Monterotondo (provincia Roma). Un român beat aflat la volanul unei mașini a lovit și ucis un militar de pe un scuter. Manole Lucian, de 45 de ani, a fost arestat pentru că a provocat un accident rutier care l-a costat viața pe un bărbat de 48 de ani, Gianluca Giacci, subofițer, care circula pe scuter.

Accidentul s-a produs la km 24 pe via Salaria în dreptul localității Monterotondo. Lucian, beat și fără permis, era la volanul unui Opel Astra când a pierdut controlul autoturismului și a lovit două mașini și scuterul Yamaha, la viteza de 180 de kilometri la oră.

Gianluca Giacci, căsătorit și angajat la Comandamentul general al Armatei din cartierul Parioli, la Roma, a decedat după ce a fost transportat cu elicopterul la spitalul Sant’Andrea. Manole a fost arestat de carabinierii din Monterotondo cu acuzația de omor din culpă și conducere în stare de ebrietate: a rezultat pozitiv la etiltest cu o rată de alcoolemie de 2,7, de cinci ori superioară limitei permise de lege.

Deja în trecut bărbatul provocase un alt accident. În 2006 românul conducea beat și i-a fost suspendat permisul pentru conducere în stare de ebrietate. Șoferul a ajuns acum la închisoarea Rebibbia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Referendum pe tema eutanasierii câinilor fără stăpân, după ce un copil a fost ucis de maidanezi

Român fără carnet, a călcat cu jeep-ul un copil de 12 ani. Salvini, Lega Nord: Muncă silnică pe viață!