in

Marsala, un român a oferit 35 de euro mită carabinierilor pentru a scăpa de un control: denunțat

Actualitate ItaliaRomân oferă mită carabinierilor – Un român a încercat să mituiască carabinieri cu 35 de euro, alegându-se cu un denunț. S-a gândit să scoată din buzunarul pantalonilor 35 de euro cash pentru a-i convinge pe militari să nu-l mai controleze.

Carabinierii Secției Radiomobile a Companiei Marsala au denunțat un cetățean român în vârstă de 30 de ani pentru incitare la corupție. Bărbatul, supus în prezent arestului la domiciliu cu brățară electronică, în timpul unui control a fost deosebit de enervat de numeroasele verificări pe care militarii le-au efectuat. Românul era enervat că militarii controlau mereu dacă este acasă, dacă nu a părăsit arestul domiciliar.

Ferrara, transportator român oferă carabinierilor 100 de euro pentru a evita o amendă: arestat pe loc

Român oferă mită carabinierilor – În timpul unui astfel de control, a decis să scoată din buzunarul pantalonilor 35 de euro cash pentru a-i convinge pe militari să nu-l mai supună la controale continue. Carabinierii l-au denunţat şi au confiscat bancnotele, scrie grandangoloagrigento.it.

Orte, a încercat să mituiască un echipaj de carabinieri cu 200 de euro, român arestat pe loc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
greva zboruri italia

Atenționare de călătorie pentru Italia: Grevă în transportul aerian, mai multe companii nu vor lucra pe 1 octombrie

romanca strada roma

Maricica, 55 de ani, riscă să fie scoasă în stradă cu doi copii, din care o fetiță handicapată: ”Nu vreau ca fiica mea să fie traumatizată din nou”