Menu
in

Padova, un microbuz condus de un român a ucis o femeie care alerga cu căștile la urechi

 Accident Italia – Român acuzat de omor rutier la Padova – Lovită și ucisă în timp ce făcea jogging cu căștile la urechi: încercările de a o resuscita au fost inutile, nu a fost nimic de făcut pentru Erika Fantinato, care a murit la 54 de ani.

Român acuzat de omor rutier la Padova

O femeie de 54 de ani a fost lovită și ucisă în timp ce făcea jogging: lovită de o dubă condusă de un român în San Giorgio delle Pertiche, în zona Padova.

Erika Fantinato, 54 de ani, alerga pe Via Brenta cu căștile la urechi, în orășelul San Giorgio delle Pertiche, când a fost lovită de un microbuz care practic a ucis-o pe loc.

Agenţii poliţiei locale investighează dinamica incidentului , care au ajuns la faţa locului împreună cu salvatorii Suem 118 şi pompierii .

Alarma a fost dată la scurt timp după accident, care a avut loc miercuri 7 septembrie.

Dinamica accidentului

Român acuzat de omor rutier la Padova – Șoferul, în stare de șoc, s-a oprit să ajute și a cerut ajutor. Potrivit informațiilor preliminare, femeia de 54 de ani era mamă a trei copii. După toate probabilitățile , microbuzul nu a văzut-o și a lovit-o din plin.

Accident teribil la Roma, pe Olimpica: două tinere, de 20 și 22 de ani și-au pierdut viața, șoferița era româncă

Șoferul a fost testat negativ la alcoolemie

Român acuzat de omor rutier la Padova – Imediat supus alcooltestului, șoferul autoutilitarei a ieșit negativ. Șoferul le-a explicat polițiștilor că femeia ar fi traversat brusc drumul, fără să se uite peste umăr, și că se afla în fața ei fără posibilitatea de a evita coliziunea, scrie Corriere del Veneto.

Cadavrul se află acum la dispoziția justiției, iar vehiculul a fost sechestrat.

Femeia alerga cu căștile la urechi

La volanul dubei BCS, un român din 1988 cu domiciliul în Curtarolo și lucrător la o firmă de instalații cu sediul în San Giorgio delle Pertiche, acum cercetat pentru crimă rutieră.

Era în drum spre muncă cu un coleg. El a fost cel care a cerut ajutor și este încă în stare de șoc. El le-a spus polițiștilor locali că femeia va traversa brusc drumul și că nu a putut opri vehiculul înainte ca acesta să o copleșească.

Potrivit primelor reconstituiri ale agenților, în momentul impactului femeia se afla pe carosabil, nu purta îmbrăcăminte care să o facă mai vizibilă pentru șoferi. De asemenea, au fost sechestrate telefonul mobil și căștile, pe care le purta victima la momentul tragediei și care este posibil să o fi distras până la punctul de a nu auzi nici măcar zgomotul mașinilor, inclusiv a dubei care a ucis-o.

Italia, accident mortal pe A14, tânără de 23 de ani lovită în plin de un SUV, i se oprise mașina pe mijlocul autostrăzii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version