in

I s-a făcut rău în timp ce înota în lacul Bracciano: român salvat de un carabinier în afara serviciului

Un român de 29 de ani, căruia i s-a făcut rău în timp ce înota, a fost salvat rapid de un carabinier aflat în afara serviciului. În după-amiaza zilei de sâmbătă, 8 iunie, s-a dat alarma în legătură cu un presupus înec în apele lacului Bracciano, în Via Circumlacuale, în localitatea Santo Celso. Carabinierii Secției Bracciano s-au deplasat rapid la fața locului, unde au găsit situația deja sub control datorită intervenției în timp util a unui coleg aflat în afara serviciului.
>>> Româncă găsită moartă într-o casă din Frosinone. Partenerul ei italian este audiat de carabinieri

Român salvat de un carabinier în afara serviciului

Un bărbat român în vârstă de 29 de ani, căruia i s-a făcut rău în timp ce înota, a fost salvat cu promptitudine de un carabinier de 41 de ani din Roma care, fiind martor la scenă, nu a ezitat să sară în apă pentru a-l salva pe tânăr, scrie baraondanews.it.

Carabinierul l-a adus pe tânărul de 29 de ani, aflat în stare de inconștiență, înapoi la mal, unde a fost imediat încredințat în grija personalului medical 118. Ulterior, tânărul a fost transportat cu elicopterul la policlinica ‘Gemelli’ din Roma, unde este în continuare internat. Din fericire, datorită promptitudinii și curajului carabinierilor, tânărul de 29 de ani nu se află în pericol de moarte.
>>> Codogno, româncă moartă pe neașteptate, s-a prăbușit pe stradă în drum spre muncă. „Era o persoană splendidă și generoasă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Trei minori români arestați la Milano

Româncă găsită moartă într-o casă din Frosinone. Partenerul ei italian este audiat de carabinieri

De ce Cristian nu a fost încă găsit, deși peste 80 de persoane îl caută de aproape două săptămâni: ipoteza cea mai probabilă