in

Româncă găsită moartă într-o casă din Frosinone. Partenerul ei italian este audiat de carabinieri

Româncă găsită moartă la Frosinone – Șoc aseară în via Baisi din Frosinone unde o femeie de 55 de ani de origine română a fost găsită fără viață. Dinamica morții nu a fost încă reconstituită, deși victima aparent nu prezintă semne de violență. Parchetul Frosinone, alertat de carabinieri, a dispus investigatii medico-legale in timp ce militarii companiei Frosinone au inceput o ancheta. Femeia locuia cu partenerul ei italian.

Româncă găsită moartă la Frosinone

Victima a fost identificată drept Elena Scurtu. Trupul neînsuflețit a fost găsit de partenerul ei la scurt timp după ora 3 noaptea în casa cuplului din Via Baisi. Intervenția serviciului medical 118 alertat de bărbat a fost inutilă, scrie Frosinone Today.

Codogno, româncă moartă pe neașteptate, s-a prăbușit pe stradă în drum spre muncă. „Era o persoană splendidă și generoasă”

Corpul femeii de 55 de ani nu prezintă aparent răni sau răni sau semne de strangulare, dar dinamica este investigată de carabinieri. Magistratul Vittorio Misiti a dispus sechestrul locuintei si autopsia care va servi la clarificarea cauzelor mortii. Partenerul Elenei Scurtu a fost audiat pentru reconstituirea faptelor. Vecinii au semnalat certuri continue și violente între bărbat și femeie. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Diana Șoșoacă, interviu cu lacrimi în ochi în Italia

Votul în diaspora la alegerile europene, surpriza SOS România: Diana Șoșoacă a obținut peste 13%

bracciano

I s-a făcut rău în timp ce înota în lacul Bracciano: român salvat de un carabinier în afara serviciului