in

Oroare la Cerignola, un român și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată: arestat

Șoc în provincia Foggia, la Cerignola, unde un român și-a violat fiica și aceasta a rămas însărcinată. Românul a fost arestat cu acuzația de viol asupra fiicei sale.

un roman si-a violat fiica si a lasat-o insarcinata

Un român și-a violat fiica

Cercetările poliției au început după ce a fost primită o sesizare cu privire la o familie care locuia într-o cabană din zona rurală a orașului. În acea cabană se aflau minori și între aceștia o fată însărcinată, în urma unor abuzuri sexuale repetate care ar fi fost comise din partea tatălui său.

În urma cercetărilor și declarațiilor martorilor presupusei victime și a constatărilor preliminare, agenții l-au reținut pe bărbat, cu acuzația de viol și abuz sexual agravat și continuat în familie.

L’Aquila, român de numai 15 ani, arestat pentru trei violuri

Arestarea a fost validată de judecător

Arestarea a fost validată de către autoritatea judiciară care a dispus măsura arestării în închisoare împotriva suspectului.

Poliția Foggia precizează că „procedura se află în faza de cercetare prealabilă și persoana arestată, chiar dacă este extrasă din semne grave de vinovăție în raport cu infracțiunile pentru care s-a aplicat măsura închisorii, nu poate fi considerată vinovă până la pronunțarea sentinței definitive.”, scrie Leggo.it.

A încercat să-și violeze fosta soție și i-a smuls vârful nasului cu dinții: român arestat la Favara

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
omicron va infecta populatia europei

Omicron va infecta jumătate din populaţia Europei, avertizează OMS

straini italia vaccin

Programarea la vaccin în Italia, probleme pentru străini