in

Avellino, românca părăsită se răzbună: i-a dat foc mașinii iubitului care s-a întors la fosta lui soție

 Români în Italia – Românca părăsită se răzbună, i-a dat foc mașinii iubitului care s-a întors la fosta lui soție – Femeia de 37 de ani a fost arestată.

Românca părăsită se răzbună, i-a dat foc mașinii iubitului care s-a întors la fosta lui soție

Se întoarce la fosta sotie si cea pe care a părăsit-o, Gheorghe Tincuța Andrea, 37 de ani, de origine română, îi dă foc mașinii bărbatului, parcata în Via Panoramica din satul Banzano.

O poveste care a declanșat un scurtcircuit între trădări, împăcare, gelozii și vendete consumate.

Românca, apărată de avocatul Raffaele Tecce, a fost reținută și arestată de carabinieri la scurt timp după efectuarea raidului incendiar care a carbonizat vehiculul parcat pe stradă, nu departe de locuința proprietarului, un italian de 40 de ani din cartierul Montoro, scrie Il Mattino.

Ulterior, judecătorul, la cererea apărătorului, avocatul Raffaele Tecce, a eliberat-o pe femeie dispunând interdicția de a se apropia de bărbatul căruia i-a incendiat mașina.

Femeia de 37 de ani, conform celor reieșite din investigații, ar fi acționat din motive pasionale. Practic, neresemnându-se la finalul relației, s-a decis să se răzbune, furioasă, dând foc mașinii deținute de fostul său partener, G.G., după descoperirea apropierii lui de fosta soție, T.K.

Prinsă cu bricheta în mână

Totul s-a petrecut joi noaptea, chiar înainte de ora 2 dimineața, când s-a dat alarma pompierilor și carabinierilor. Raportul ajuns la centrul de operațiuni a raportat incendiul unui Golf în via Panoramica din Banzano.

Cererea de intervenție imediată i-a mobilizat pe oamenii comandamentului provincial din Avellino. Ajunși la fața locului, pompierii au început să stingă flăcările care s-au ridicat din vehicul și care s-au extins și la gardul unei case din apropiere.

Până la urmă,din mașină a rămas doar carcasa. Carabinierii au blocat persoana responsabilă de incendiu care era încă prezentă la fața locului. Ea a fost cea care dăduse foc mașinii cu puțin timp înainte, fiind găsită în posesia brichetei. Între timp, a fost audiat și proprietarul mașinii și ieri dimineață au fost obținute alte indicii utile anchetei.

Milano, mașina unor români încendiată într-o parcare, se bănuiește o reglare de conturi între romi

Femeia a acţionat din răzbunare pasională

Femeia a acţionat din răzbunare pasională. Nu s-a resemnat niciodată cu finalul poveștii și după încercări inutile de împăcare, orbită de furie, a decis să se răzbune. După arestarea ei la ordinul Procuraturii din Avellino, a fost plasată inițial în arest la domiciliu.

Apoi vineri dimineață înfățișarea în fața judecătorului și atenuarea măsurii cu obligația de reședință. Faptul a tulburat liniștea populatului cătun Montorese, care fusese trezit noaptea de sirenele care soseau la locul incendiului.

Muncitor român arestat la Canicattì, a plătit o italiancă să incendieze mașina unui avocat sicilian


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
tragedie avezzano

Tragedie la Avezzano, o fetiță de 11 ani a murit după ce leagănul în care se juca s-a rupt iar o grindă i-a lovit capul

Se întorcea acasă din Italia pentru a-și înmormânta tatăl, dar un TIR l-a ucis lângă Lugoj