in

Românul care și-a omorât nevasta cu zece lovituri de cuțit s-a confesat: el voia să se întoarcă în România, soția a refuzat

Adrian Luminiță le-a povestit procurorilor italieni de ce și-a omorât soția, pe Mădălina, o tânără de numai 32 de ani, luni dimineață, la Pescia Fiorentina, o localitate lângă Capalbio, regiunea Grosseto, Italia. Mădălina a fost omorâtă de soțul ei pentru că a refuzat să se întoarcă în România. Adrian se săturase de Italia și voia acasă. Tânărul botoşănean se află internat sub pază, la spital.

Potrivit publicației La Nazione, citată de observatornews.ro, bărbatul de 39 de ani ar fi mărturisit că se săturase de viața din Italia și voia să se întoarcă acasă, în România. Doar că mai tânăra lui soție, Mădălina Luminiţă, nu era de acord cu asta. În dimineața zilei de 7 decembrie, cei doi ar fi început să se certe din acest motiv.

Totul a escaladat până în momentul în care botoșăneanul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe Mădălina de zece ori. Adrian nu a putut explica ce s-a întâmplat.

„A avut un acces de furie. S-au iubit foarte mult și gelozia nu are nimic de-a face. Singurul moment în toți anii lor de logodnă și căsătorie a fost acesta: el a vrut să se întoarcă să lucreze acasă, în timp ce ea voia să rămână în Italia unde îi era bine şi se integrase în societate”, a declarat avocatul românului.

Apărătorul lui Adrian Luminţă a confirmat faptul că şi clientul lui a fost rănit, ceea ce arată faptul că între el şi soţia lui a avut loc o luptă. Bărbatul a fost rănit cu cuţitul în gât și abdomen. Cu toate acestea, spune avocatul, Adrian „şi-a mărturisit fapta şi şi-a asumat toate responsabilitățile”. Tânărul urmează să fie audiat în faţa unui judecător, după ce va fi exterbat din spital.

Reamintim că Mădălina a fost ucisă luni dimineaţă, într-o vilă de care soţii Luminiţă se îngrijeau de mai mulţi ani. În jurul orei 6.00, între ea şi soţul ei Adrian a izbucnit o ceartă, în timpul căreia bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe româncă în zona abdomenului și în torace. Femeia ar fi încercat să se apere de furia soţului, însă cele zece lovituri de cuţit nu i-au lăsat nicio şansă de supravieţuire.

Citiți și aici:

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
inundatii venetia1

Veneţia, sub ape. Imagini impresionante

Militarizarea României, șapte organizații îi cer președintelui Iohannis să nu accepte premier o persoană cu profil militar