in

Sardinia, sfârșit cumplit pentru un român de 53 de ani, prins de apele umflate în urma unei furtuni violente

Sfârșit cumplit pentru un român în vârstă de 53 de ani, în Italia. Bărbatul a murit înecat, după ce o furtună violentă a lovit cu putere insula Sardinia, provocând inundații. Românul s-a înecat în zona Fontana delle Conce din localitatea Sassari.

Tragedia a avut loc ieri, în zona Fontana delle Conce din localitatea Sassari, scrie observatornews.ro. Când s-a pornit furtuna, românul de 53 de ani s-a adăpostit sub un șopron, lângă niște iazuri. Doar că ploaia torențială a umflat apele, iar bărbatului i-a fost imposibil să mai iasă din zona respectivă.

Un cetățean aflat la doar câțiva metri distanță de el a încercat să-i salveze viața, însă efortul său a fost în zadar. Omul a sunat apoi la 118, iar în scurt timp la fața locului au ajuns, pompierii, poliția, dar și un echipaj de prim ajutor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru român.

Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Medico-Legal din localitate pentru efectuarea autopsiei.

Imagini de la locul tragediei, AICI.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/a-ramas-fara-un-picior-pentru-ca-medicii-au-refuzat-sa-o-trateze-femeia-era-infectata-cu-coronavirus/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia a ridicat măsura carantinei pentru cei care vin din Bulgaria, România rămâne în continuare zonă de risc

alocaţiile copiilor români

Război cu banii copiilor români. Guvernul Orban insistă să nu dubleze alocaţiile, Curtea Constituţională se opune