in

Sicilia, român împușcat de iubitul surorii sale, italianul s-a predat singur carabinierilor

Crimă oribilă în Italia, în seara zilei de 26 decembrie. Un tânăr român de 22 de ani a fost împuşcat de iubitul surorii sale, în vârstă de 27 de ani. Nenorocirea s-a produs la Scogliti, lângă Vittoria, Sicilia. După ce l-a împuşcat de două ori pe Iulian, Vincenzo Vindigni s-a predat la poliţie. Din nefericire, tânărul român a murit la spital, din cauza rănilor foarte grave.

Se pare că relaţia pe care italianul o avea cu sora lui Iulian nu era acceptată de familia fetei. Acesta a fost motivul crimei oribile comise de Vincenzo.

Din primele reconstituiri făcute de anchetatorii italieni, aseară, în jurul orei 19.45, Iulian împreună cu un amic italian au mers acasă la Vincenzo Vindigni. A izbucnit un scandal, în timpul căruia italianul a luat arma şi a tras de două ori în român. De furia ucigașului nu a scăpat nici amicul lui Iulian. Acesta fost rănit, însă este în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

După ce a comis crima, Vincenzo Vindigni s-a predat singur la poliţie, potrivit presei italiene, citate de observator.tv. În acest caz a fost declanşată o anchetă, coordonată de procurorul Gaetano Scollo.

“Veniţi, mi-am împuşcat iubita”, și-a executat logodnica româncă și a abandonat-o într-o baltă de sânge

Caserta, româncă executată pentru 500 euro, împușcată în cap de doi italieni, pedeapse reduse

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viterbo, gest criminal al unui român în Ajun de Crăciun: a dat foc la un bloc, mort un tânăr de 20 de ani

Român de 41 de ani, a murit în spital la scurt timp după ce a ajuns în Italia. Apelul soției, îngrijitoare la Lecce