in

Viterbo, gest criminal al unui român în Ajun de Crăciun: a dat foc la un bloc, mort un tânăr de 20 de ani

Un tânăr român în vârstă de 29 de ani, care locuia la demisolul unui bloc din Viterbo, a fost reţinut de carabinieri, după ce a dat foc blocului în ajunul Crăciunului şi apoi a fugit. În urma incendiului, un tânăr de doar 20 de ani, care locuia în apartamentul de deasupra, a murit intoxicat cu fum.

Pompierii au fost avertizați în cursul nopţii de 24 decembrie că un incendiu a izubcnit într-un bloc de pe Via Vico Squarano, în cartierul Carmine din Viterbo.

Flăcările au pornit dintr-o cameră de la parterul clădirii şi s-au răspândit rapid în casa scării şi la apartamentele învecinate.

De asemenea, apartamentele de la etajele superioare au fost invadate de fum, pompierii sosiţi la faţa locului evacuând toată clădirea. Unul dintre ei nu a reușit să iasă la timp şi a fost găsit mort, intoxicat cu fum.

Persoana decedată este un cetăţean străin, de doar 20 de ani, din Gambia.

După stingerea incendiului, autorităţile italiene au aflat că în subsolul blocului locuia un tânăr, care nu putea fi găsit. În urma cercetărilor, tânărul a fost prins pe o stradă din Viterbo.

Autorităţile italiene informează că tânărul de 29 de ani, cetăţean român, a recunoscut că el a provocat incendiul, însă nu şi-a motivat gestul criminal.

Românul a fost reţinut de poliţişti, acuzat de incendiere intenţionată şi omucidere. Sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare efectuate de poliție, pentru a clarifica dinamica faptelor, informează presa italiană, citată de observator.tv.

Noapte infernală la Agliana: bătrână moartă în incendiu, îngrijitoare română anchetată pentru omor din culpă

Firenze, incendiu în hala disperaților, o victimă, un român de 27 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prato, italiancă prinsă conducând o mașină cu numere românești: mega-amendă și vehicul sechestrat

Sicilia, român împușcat de iubitul surorii sale, italianul s-a predat singur carabinierilor