in

Șofer român de TIR, mort în condiţii misterioase într-o parcare din Italia. Cadavrul a fost găsit în cabină, cu uşile blocate pe interior

Tragedie în Italia. Un șofer român de TIR a fost găsit mort, luni, în cabină, într-o parcare din zona industrială a localității Rivoli di Osoppo, provincia Udine, scrie Messaggero Veneto. Potrivit publicaţiei, ușile TIR-ului erau blocate din interior și nu sunt semne că ar fi fost forțate.

Alarma la serviciul de urgență a fost dată de mai mulți colegi șoferi, disperați că românul nu a răspuns ore în șir la telefon. A fost declanșată rapid o operațiune de căutare, în urma căreia a fost găsit camionul bărbatului, parcat în zona industrială din Rivoli.

Românul de 50 de ani a fost descoperit fără viață, iar echipajul de prim-ajutor chemat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat. Pe corpul său au fost găsite mai multe răni provocate prin înjunghiere.

Ancheta este în plină desfășurare. Carabinierii fac cercetări, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Informațiile arată că românul lucra ca şofer de TIR pentru o companie de transport din orașul Udine.

Reamintim că, în urmă cu nici două săptămâni, şoferul de TIR Mihai Spătaru a fost ucis pe o autostradă din Franţa. Românul a fost atacat cu o sabie şi s-a stins sub privirile îngrozite ale soţiei, cu care lucra în echipaj.Criminalii bărbatului de 39 de ani încă nu au fost prinşi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Canicatti, român de 60 de ani, și-a înjunghiat, din gelozie, soţia cu care are opt copii, acum riscă ani grei de închisoare

Acuzații grave la adresa MAE: programările gratuite SE VÂND pe 120 de euro, implicați oameni grei din minister