in

Tânăra înfiată din România ucisă la Marsala, prietena ei româncă a fost condamnată pe viață

MARSALA, 01 FEB – Curtea cu juri din Trapani a condamnat-o pe Margareta Buffa, 31 de ani, originară din România, la închisoare pe viață, judecată pentru complicitate la asasinarea Nicolettei Indelicato, de 25 de ani, de asemenea, de origine română.

Margareta Buffa, închisoare pe viață

Nicoletta a fost ucisă cu douăsprezece lovituri de cuțit și apoi parțial arsă în noaptea dintre 16 și 17 martie 2019 în mediul rural din Marsala.

Pentru această crimă, în 15 mai 2020, Judeccătorul de cameră preliminară din Marsala, Francesco Parrinello, cu procedură prescurtat, l-a condamnat pe Carmelo Bonetta, 36 de ani, care a recunoscut crima, la 30 de ani de închisoare.

Cei doi inculpați erau prieteni ai victimei, cu care ar fi avut dezacorduri din motive niciodată pe deplin înțelese.

Procurorul Maria Milia solicitase închisoarea pe viață, excluzând faptul că inculpatei i se pot acorda circumstanțe atenuante generice.

În octombrie anul trecut, un expert a stabilit că Margareta Buffa are discernământ, iar condițiile sale mentale sunt compatibile cu regimul închisorii.

La sfârșitul lunii septembrie, un psihiatru din închisoarea Agrigento raportase „simptome de anxietate” și cerea posibilitatea ca Buffa să fie observat o perioadă și solicitase un raport psihiatric, scrie ANSA

Citiți toată povestea acestei oribile crime mai jos:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Suceava, tragedie șocantă la botez, bebeluș înecat de preot în cristelniță. Petiție: „Schimbați ritualul”

incendiu matei bals

Creşte numărul morţilor după incendiul de la Institutul Matei Balş. Bilanțul a ajuns la două decese