in

Torino, o româncă de 32 de ani a pierdut lupta cu cancerul. «Nu ne spunea cum se simte, ca să nu ne întristeze», spune îndurerată mama femeii

Durere fără margini pentru o familie de români din Torino. Pe 1 august Crudu Mariana Cristina, de doar 32 de ani, a pierdut lupta cu cancerul. Femeia a lăsat un copil de 14 ani în urmă.

Cristina Marinela a aflat de boală în urmă cu patru ani, iar pentru ea a urmat o luptă continuă pentru supravieţuire. Pe 1 august, însă, trupul său măcinat de boală a cedat în faţa morţii.

„Nu prea ne dădea detalii despre cum se simțea, ca să nu ne întristeze. O vedeam eu, înțelegeam de cum îmi vorbea că nu se simțea bine, dar ea niciodată nu mi s-a plâns. Nu voia să mă întristeze nici pe mine, nici pe fată”, a povestit mama tinerei. conform Obesrvator News.

Ischia, badantă de orgine română, găsită moartă în casă. «Asculta muzică tristă la volum maxim»

Acum familia încearcă să strângă bani pentru a putea să o aducă acasă, a scrie pe Facebook primarul comunei Turcoaia, judeţul Tulcea, unde locuieşte mama tinerei răpusă de boală.

Pentru a putea fi repatriata familia ar avea nevoie de suma de 2.300 de euro .

Pentru donații puteți vira în contul BCR, din Romania:

Cont IBAN: RO85RNCB0257080985640002 COD SWIFT : RNCB RO BU ;

Titularul contului : Crudu Ioana

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Menajere și badante, dacă nu se vaccinează, riscă să fie concediate. „Credem că este corect ca lucrătorii din sector să fie vaccinați”

green pass italia

Tot ce trebuie să ştiţi despre Green Pass. Permisul obligatoriu în Italia din 6 august