in

Trieste, român căutat de 12 ani de poliție, prins la un control de rutină, conducea o mașină cu numere românești

Era căutat de poliția italiană de mai bine de 12 ani, deoarece fusese condamnat la închisoare. Poate că nici de data aceasta nu ar fi fost prins, dacă nu ar fi condus o mașină cu numere românești și astfel a atras atenția militarilor de la frontieră.

Condamnat la Milano în 2006 pentru favorizarea imigrației ilegale, a ajuns în cătușe în după-amiaza zilei de 10 februarie în timp ce avea intenția de a părăsi Italia. Este vorba despre un cetățean român în vârstă de 47 de ani, C. B., care trebuie să execute o sentință de trei ani și șase luni de închisoare. Bărbatul a fost oprit la Fernetti, o mică localitate situată la frontiera cu Slovenia.

Omul a fost identificat conducând o mașină cu plăcuța de înmatriculare românească, de către agenții din cadrul Poliției de Frontieră, în cadrul activităților obișnuite de combatere a criminalității transfrontaliere. În prezent, el este închis în închisoarea Coroneo la dispoziția Autorității Judiciare.

La activitățile Poliției de Frontieră a participat și personalul militar din Regimentul Trieste.

Una dintre cele mai căutate infractoare din România, lucra ca badantă în Italia, a reușit să fugă din nou

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Una dintre cele mai căutate infractoare din România, lucra ca badantă în Italia, a reușit să fugă din nou

Mădălina Gavrilescu, activistă pentru dreptul la locuință, a primit o decizie de expulzare. ”Vor să mă alunge din Italia pentru activitatea mea politică”