in

Ucigașul de la Grosseto, măcinat de regrete după ce și-a omorât soția. ”Plânge în fiecare zi, are inima frântă

Adrian, românul care și-a ucis soția, pe Mădălina, la începutul lunii decembrie, cere să fie judecat de îndată prin procedura prescurtată. Avocatul său spune că românul este măcinat de regrete și că nu poate dormi.

O crimă, care a avut loc pe data de 7 decembrie, a bulversat viața liniștită a locuitorilor din municipiul Capalbio, provincia Grosseto. Românca Mădălina Luminița, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghiată de soțul său Adrian.

Bărbatul este de atunci în închisoare în Pisa. El este internat la secția de psihiatrie a penitenciarului pentru că nu se poate odihni din cauza a ceea ce a făcut. ”Plânge în fiecare zi, are inima frântă și nu poate înțelege cum și-a putut înjunghia soția până la moarte”, scrie La Nazione.

Românul în vârstă de 39 de ani care duminică, 6 decembrie, la apogeul unei dispute, și-a ucis soția, Mădălina Luminița, cu cel puțin zece răni înjunghiate în abdomen în anexa casei unde lucrau ca îngrijitori, așteaptă să știe ce se va întâmpla cu viața lui, ruinată de un gest brusc și fără sens.

„După ce și-a ucis soția a avut un comportament care trebuie luat în considerare în vederea procesului. El a ucis-o duminică seară și ar fi putut fugi fără ca nimeni să fi observat. În schimb, a chemat carabinierii mărturisind totul. De asemenea, a decis să se lipsească de toate bunurile sale și să dea totul familiei femeii pe care a iubit-o și a ucis-o”, a declarat Paolo Malasoma, avocatul care îl asistă.

Avocatul va cere, de fapt, circumstanțe atenuante generice. „Nu vor trebui luate în considerare circumstanțele agravante și aceasta va fi prima noastră solicitare, deoarece bărbatul a regretat imediat că a comis această infracțiune oribilă și, prin urmare, vom solicita procedura scurtată în timpul procesului”, a mai spus avocatul, scrie publicația La Nazione, citată de stiridiaspora.com.

Amintim că în data de 7 decembrie, Mădălina a fost înjunghiată de soțul său Adrian. Cei doi români locuiau în Pescia Fiorentina, municipiul Capalbio, provincia Grosseto, la granița cu Lazio. Criminalul a chemat carabinierii, care, sosiți locul crimei, au găsit trupul neînsuflețit al femeii. Soțul său avea și el câteva răni. Se pare că victima s-a luptat cu agresorul în momentul atacului, deoarece avea și ea un cuțit în mână. Pentru Mădălina medicii nu au mai putut face nimic. Rănile erau prea grave. Cei doi soți aveau o fetiță minoră. Mădălina era din județul Botoșani, iar vestea morții sale a înduioșat întreaga comunitate natală a femeii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

PS Siluan: „Dacă (…) într-un vaccin există țesut ce provine din embrion uman avortat, nu aș accepta ca în organismul meu să intre așa ceva.”

Premiul ”Padre Marella” oferit la Bologna unei românce: ”Mă trezesc la 4 dimineața pentru a oferi micul dejun întregului personal al secției de urgențe”