in

A violat o fetiță infirmă, care îi era rudă: român arestat la Ragusa

Poliția de Stat din Ragusa a arestat un român de 38 de ani care și-a violat de mai multe ori o rudă minoră infirmă, care trăiește în provincie. Anchetele au fost demarate de Echipa mobilă a Chesturii după ce mama a dus fetița la spitalul din Ragusa cu dureri în zona abdominală inferioară. Consultațiile medicilor au stabilit că minora a fost violată și mama a prezentat un denunț la Chestură.

Poliția de Stat a executat un mandat de arestare preventivă împotriva lui A.G., român de 38 de ani, la dispoziția Procuraturii din Ragusa, pentru infracțiunea de viol asupra unui minor reiterat și agravat de faptul că bărbatul a profitat de starea de inferioritate psiho-fizică a victimei.

Totul a început în aprilie, când mama unei adolescente și-a dus fiica la urgența spitalului din Ragusa pentru că acuza dureri abdominale. În ciuda infirmității fizice a micuței și a unui retard mintal, medicii de la urgență și ginecologul au constatat că aceasta a fost violată și astfel au avertizat imediat Echipa Mobilă.

S-au demarat imediat anchete pentru a se ajunge la autorul abuzurilor, mai ales având în vedere că minora nu putea fi în măsură să-și manifeste în mod liber consimțământul fiind afectată de un retard mental de care abuzatorul nu putea să nu-și dea seama fiind rudă a fetei.

Secția specializată în infracțiuni împotriva persoanei de la Echipa Mobilă a efectuat anchete rapide audiind părinții victimei în vederea reconstituirii celor întâmplate. Anchetele au permis, datorită colaborării familiei, să se identifice un suspect în rândul rudelor. În acel punct audirea protejată a fetiței, asistată de polițiste și de un psiholog numit de procuratură, a permis reconstituirea celor întâmplate.

Cu ajutorul experților micuța a declarat fiecare detaliu al faptelor suferite de mai multe ori în provincia Ragusa și povestirea a fost de o gravitate absolută. ”Bărbatul”, profitând de inferioritatea psiho-fizică a micuței a abuzat în toate felurile victima asigurându-se de faptul că nu va rămâne însărcinată.

Elementele strânse ca sursă de probă au permis procuroruilor să solicite și să obțină un mandat de arestare preventivă pe numele românului de 38 de ani în așteptarea procesului. Pe 27 septembrie oamenii de la Echipa Mobilă s-au dus la actualul domiciliu al arestatului. Tocmai se întorsese după o zi de muncă la culesul stugurilor și nu a avut timp să fugă deoarece a fost imediat blocat de agenții în civil de la Echipa Mobilă care între timp au blocat orice cale de fugă.

Milano, oroare într-o familie de români: i-a dat foc unchiului care îl împiedica să își violeze sora de 12 ani

https://www.gazetaromaneasca.com/observator/actualitate/calabria-doi-minori-romani-violati-de-invatatorul-italian-constransi-la-abuzuri-sexuale/

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Mama ta se duce în Italia să şteargă cururile”, elevă de clasa a VI-a, umilită public la un liceu din Chișinău

”Vă reamintesc că suntem peste 140.000 de români în Catalonia!”, scrisoare deschisă adresată președintelui Puigdemont