Menu
in

Viterbo, a fost prins hoțul cu „ciocanul roșu”: este un român de 28 de ani


Hoțul cu ciocanul roșu a fost prins de polițiști. Această poreclă și-a câștigat-o datorită obiceiului său de a sparge vitrinele folosind tocmai această unealtă de dulgher, dar cu mânerul roșu.

”Petreci prea mult timp pe telefonul mobil în loc să lucrezi”, un tânăr de 23 de ani și-a ucis mama zdrobindu-i capul cu un ciocan

Hoțul cu ciocanul roșu a fost prins

I se atribuie seria de furturi cu „spargeri de vitrine” care în ultimele zile a afectat o zonă cuprinsă între cartierele Pianoscarano și San Pellegrino, la Viterbo.

Totul a început în urmă cu aproximativ o săptămână cu spargerea în restaurantul Olio D’oliva din via San Lorenzo, apoi, în zilele următoare, au fost „vizitate” numeroase alte afaceri, printre care: un studio de estetică în via delle Fabbriche, un pub-restaurant la colțul pieței Santa Maria Nuova, un cabinet stomatologic în via Sant’Andrea, un local gol care găzduia cândva o măcelărie, în via Cardinal La Fontaine și, în sfârșit, un bar binecunoscut la colțul dintre piața Fontana Grande și via delle Fabbriche .

De subliniat că doar ultimele trei spargeri de pe listă sunt imputabile aceleiași persoane, în timp ce pentru celelalte, însă, există doar suspiciunea că sunt atribuibile aceleiași mâini.

Motivul care l-a determinat pe hoț să spargă vitrina unui magazin care a fost gol de ani de zile este, de asemenea, misterios.

Roma, zidar român ucis pe stradă

Tehnica era aceeași

În toate cazurile, tehnica a fost întotdeauna aceeași: geamul a fost spart cu un obiect contondent și apoi o lovitură și descinderea în interiorul magazinului apucând tot ce era la îndemână.

Și tocmai ultima lovitură la bar l-a dezvăluit pe hoțul cu „ciocanul roșu”. Imediat după ce a spart ultima vitrină, hoțul necunoscut a fost interceptat de o patrulă 113 care l-a prins în flagrant, mulțumită și filmării unei firme din apropiere care pare să-l fi imortalizat cu ciocanul roșu în mână.

Bărbatul (un român de 28 de ani, cu antecedente de infracțiuni contra patrimoniului) a fost prins la mică distanță de locul ultimei spargeri, cu sânge pe mâini și într-o puternică stare de agitație. Asupra lui ofițerii au găsit două cărți de credit furate și un ciocan.
Pentru el, plângerea a fost făcută în stare de libertate pentru prejudiciu agravat, furt și tăinuire, scrie viterbonews24.it.

„Bande de români dezlănțuite”, cetățenii din Veneția sunt terorizați de hoții de buzunare. „Poliția nu le face nimic”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version