in

Zbor Blue Air spre Italia, scandal ca la ușa cortului făcut de o pasageră romă: «Nu vrea p***a mea»

O cursă aeriană a companiei Blue Air care trebuia să ajungă în Italia a întârziat decolarea cu o oră, în urma scandalului declanşat de o romă la bord, care nu voia să stea jos înainte de decolare. Pe Facebook a apărut o filmare a incidentului, pe pagina lui Andrei David, preluată de observator.tv. În înregistrare se vede cum pasagera romă se ceartă cu însoţitoarea de bord şi o înjură.

Femeia a insistat că vrea să ajungă la toaletă, însoţitoarea de bord nu i-a permis şi a rugat-o să se aşeze pe scaun pentru că pilotul începuse procedura de decolare. Pasagera a vorbit ca la ușa cortului. Comandantul aeronavei a oprit decolarea şi a chemat poliţia. Cursa a avut a întârziere de cel puţin o oră.

Blue Air a emis un comunicat:

„Ca urmare a informațiilor apărute în presă în ultimele ore, cu un clip video filmat la bordul unei aeronave Blue Air, compania noastră vine cu următoarele precizări:

Înregistrarea video nu a fost realizată acum şi datează dinainte de luna noiembrie 2017. La momentul respectiv, comandatul aeronavei a decis anularea decolării, iar poliția a fost chemată la bord. Dorim să reamintim, pe această cale, faptul că, la bordul aeronavelor, pasagerii sunt împuterniciți de drepturi, însă, au și responsabilități. Iar încălcarea regulilor va conduce, de fiecare dată, la aplicarea sancțiunilor în vigoare.

Pasagera, care a avut același comportament și față de alți pasageri, a fost debarcată. Siguranța și confortul tuturor pasagerilor noștri sunt foarte importante pentru compania noastră și ne vom asigura, întotdeauna, ca la bordul aeronavelor noastre acestea să fie respectate”, a transmis compania aeriană.

Cancan.ro publică frazele strigate de pasagera pusă pe scandal, după ce însoțitoarea de bord i-a spus să stea jos: 

Nu vrea p***a mea. Du-te dracu de aici…Ia uite, mă. Hai că îţi fac reclamaţie, să moară familia mea. P**a-m-aş pe firma voastră! Hai să-mi dea amendă sau ceva să vezi ce te sparg, să moară familia mea. Ţi-e foame, nu? Îţi trebuie bani, du-te dracu”.

Mai mulţi pasageri au încercat să o calmeze. „Ce vrei, mă, tu? Nu te cunosc…de ce te bagi? Care toată lumea? Care?! Ce-am făcut? Nu sunt nebună! Care ţi-e problema? Du-te dracu şi tu şi aia”, a spus femeia.

Pasagera a continuat să o atace verbal pe însoţitoarea de bord: „Hai, fă, să vină poliţia. Hai, cheamă poliţia! Să-mi mănâne p***a şi poliţia. F****-vă-n gură să vă f*t, să moară familia mea de nu vă fac o reclamaţie. Du-te-n morţii tăi. Marş du-te-n p****e mele de-aici! Mă p*ş pe tine şi pe rasa ta de româncă spurcată! Cu miliţia ta…du-te dracu!”.

Comandantul aeronavei a oprit decolarea şi a chemat poliţia.

Ministerul român al afacerilor externe, transformat în Ministerul afacerilor Blue Air

Turbulențe și doi pasageri leșinați, panică pe cursa Wizz Air București – Catania

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Întoarcerea în țară a românilor e ultima opțiune: ”Pleacă din Spania, dar se duc în Nord”

”Regele mafiei chineze”, arestat la Roma. Sechestru pe bunuri de milioane și 61 de conturi bancare