in

„Il Fenomeno”: Adrian Mutu a fost ales cel mai bun jucător pe care l-a avut Fiorentina în ultimii 20 de ani

Adrian Mutu, supranimit și „Il Fenomeno” pe stadioanele din Italia, a fost votat drept cel mai bun jucător pe care l-a avut ACF Fiorentina în ultimii 20 de ani.

Suporterii Viola au votat la iniţiativa firenzeviola.it cel mai bun jucător din ultimele două decenii.

Legenda României a obținut acest titlu prestigios cu un avantaj de 20 de voturi în fața lui Luca Toni. De asemenea, el a „învins” alți 16 candidați pentru această poziție de mare importanță. Giuseppe Rossi, Gonzalo Rodriguez, Rui Costa, Di Livio, Jovetici, Chiesa, Ribery, Borja Valero, Gilardino și Riganò au fost alte nume grele pe care Adrian a reușit să le învingă. Chiar dacă nu a mai performat la Fiorentina încă din anul 2011, acesta a rămas în inima suporterilor, care de altfel și-au arătat loialitatea față de starul român acum, la vot.

„Mulțumesc din inimă tuturor celor care m-au votat drept cel mai bun jucător al Fiorentinei din ultimii 20 de ani” a fost mesajul lui Mutu pentru fanii săi.

Adrian Mutu (41 de ani) a evoluat pentru Fiorentina in perioada 2006 – 2011.

Atacantul român, azi antrenor al naţionalei U21 a României, a jucat în 143 de partide, marcând 69 de goluri pentru Fiorentina, echipă cu care de altfel a ajuns și în Champions League, dar și Europa League.

https://www.facebook.com/ADRIAN.MUTU.OFFICIAL.1010/posts/237996297688198
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Actorii români de la ”Lightwave Theatre Company” au impresionat-o pe Maria De Filippi: ”I-ați făcut pe toți să plângă din sală”

Noul decret semnat de Giuseppe Conte, ce trebuie să facă românii care vin din România în Italia