Menu
in

O sportivă româncă, în prima ligă de baschet a Italiei: «Oamenii de aici sunt foarte calzi și primitori»

Elisabeth Pavel sau Ely, 29 de ani, din Sibiu, este una dintre cele mai talentate baschetbaliste din România. Face parte din lotul național olimpic de senioare, cu care va merge la Olimpiada de la Tokyo din 2020.

A evoluat în numeroase echipe din țară și din străinătate, iar acum joacă în prima ligă de baschet din Italia, la Costa Masnaga.

În Italia joacă de la începutul lunii septembrie. Nu i-a fost ușor la început să plece atât de departe de țară, dar acum spune că s-a obișnuit.

Ely Pavel a explicat, pentru sibiu100.ro, cum diferă jocul în Italia față de cel din România. „În primul rând, nivelul de joc este mult mai ridicat aici. Baschetul pe care îl joc aici este la cel mai înalt nivel pe care eu l-am jucat până acum. Oamenii de aici sunt foarte calzi și primitori începând de la colege, staff și oamenii care ne susțin și vin la meciuri. În general am fost tratată foarte bine aici, în Italia”, spune Ely.

Pentru că are foarte multe antrenamente, ajunge foarte rar acasă. De sărbători ajungea, de obicei acasă, anul acesta, însă, va rămâne în Italia pentru că are meciuri pe 23 și 29 decembrie.

Interviul complet AICI

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version