in

Româncă de 53 de ani moartă de frig în Italia, urcase pe munte cu îmbrăcăminte lejeră și încălțăminte nepotrivită


Româncă moartă de frig în Italia: femeia recuperată de salvatori pe Muntele Zerbion, în Val d’Aosta, a murit: Femeia se afla la mare altitudine, cu îmbrăcăminte lejeră și încălțăminte nepotrivită. Aurora Avasilichioaie, 53 de ani, româncă stabilită la Ivrea, făcuse o excursie și pierduse poteca în timpul coborârii.

Româncă moartă de frig în Italia

Femeia care a fost salvată ieri, 11 aprilie, pe Muntele Zerbion din Val d’Aosta cu o stare gravă de hipotermie nu asupraviețuit.

Ea a murit noaptea la spitalul din Lausanne, după ce salvarea alpină, poliția financiară, pompierii, poliția forestieră și 118 echipe au localizat-o la o altitudine de 2400 de metri, la înălțimea colului Portola care cobora spre Barmasc.

Excursionista plecase duminică, dar a fost blocată de zăpadă pentru că purta doar pantofi de trekking fără crampoanele care i-ar fi permis să continue. Până și hainele erau prea ușoare pentru drumeția la altitudine.

Și-a sunt soțul în România

Când și-a dat seama că are probleme, și-a sunat soțul în România, trimițându-i poziția GPS pe telefonul său mobil pentru că nu putea explica exact unde se află. Bărbatul a dat alarma și salvatorii au reușit să o localizeze. Alarma s-a declanșat în jurul orei 21.00 duminică, iar femeia a fost încărcată pe elicopterul Air Zermatt în jurul orei 3.00.

Italia, îngrijitoare de 43 de ani, lovită mortal de tren, era ziua ei liberă și se întâlnise cu iubitul

Starea ei, considerată foarte gravă de către primii care au intervenit, a făcut ca femeia să fie transportată la spitalul din Lausanne. Familia femeii locuiește în România, dar ea locuia de ceva vreme în Ivrea unde lucra ca îngrijitoare, scrie Torino Today.

După autorizarea procurorului și executarea autopsiei dispuse de autoritățile elvețiene, familia a solicitat restituirea cadavrului în România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
cersetor roman italia

Teramo, român de 47 de ani, doarme pe stradă, serviciile sociale nu-l pot ajuta pentru că nu e vaccinat

premiata olimpiada italia

Elevă română premiată în Italia la Olimpiada Internaţională de latină, pentru CEA MAI BUNĂ TRADUCERE