in

Circula cu mașină cu numere românești, amendă de 500 de euro pentru un român la Faenza

Continuă vânătoarea de mașini cu numere străine în Italia, pe baza decretului Salvini care a modificat art. 93 din Codul Rutier.

Sâmbătă, 26 ianuarie, o patrulă a Carabinierilor a oprit la Faenza (provincia Ravenna) un Ford Fiesta cu plăcuțe de înmatriculare din România. Verificarea a arătat că șoferul, proprietar al mașinii, un român în vârstă de 54 de ani, locuia în Italia din 2009.

Militarii i-au aplicat o amendă de 498,40 euro, pentru încălcarea articolului 93 din Codul Rutier, amendă care a fost imediat plătită. Documentul de înmatriculare a vehiculului și certificatul de proprietate au fost reținute, vehiculul fiind sechestrat administrativ. În termen de trei luni, proprietarul mașinii trebuie să reînmatriculeze mașina în Italia sau să o ducă în România, altfel mașina se confiscă.

Conform articolului 93, persoanele rezidente în Italia de mai mult de 60 de zile nu au dreptul să conducă mașini înmatriculate în străinătate. În cazul nerespectării acestei condiții, șoferul este amendat, iar mașina este sechestrată, până la intrarea în legalitate.

A apărut CIRCULARA care explică în detaliu SECHESTRAREA mașinilor cu numere românești și amenzile: se ține cont numai de șofer

Vânătoare de mașini cu numere românești la Milano, româncă amendată și mașina sechestrată

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pleacă românii, vin asiaticii: Guvernul a hotărât să aducă mai mulți muncitori străini în România

Poziția românilor între mafiile străine de la Roma: furturi, tâlhării și prostituție. Raportul Procuraturii Generale