in

Stai în Italia dar vrei să te întorci în România și cauți un loc de muncă? Eveniment de informare la Roma!

La 28 septembrie 2022, Birourile Naționale de Coordonare EURES România și Italia, în colaborare cu Ambasada României în Italia, vor organiza un eveniment de informare adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în România.

Eveniment de informare la Roma

Evenimentul se va desfășura la sediul Porta Futuro, Via Galvani, nr. 108 – Roma, între orele 9:30 – 13:00. Reprezentanții instituționali din cele două state vor furniza informații utile cu privire la oportunitățile de angajare din România, serviciile și facilitățile dedicate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în special în ceea ce îi privește pe cetățenii români care doresc să se întoarcă în țară, importanța muncii legale și a cunoașterii propriilor drepturi și obligații.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să transmită un email de confirmare la adresa [email protected], până la 26 septembrie, cel târziu.

Înregistrarea la eveniment va fi disponibilă în mediul online, pe canalele instituționale ale instituțiilor organizatoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Șapte nave de război rusești în largul coastei Siciliei: ce se întâmplă lângă Italia

ore cadou colegi

Veneția, gest extraordinar de solidaritate: după moartea soției, a primit cadou din partea colegilor 270 de ore de concediu