in

Gest impresionant al unui primar din Sicilia, a sărit în ajutorul unei familii de români testată pozitiv la Covid-19: ”Necesitatea de a ne arăta solidaridari”

Gest deosebit din partea primarului Carmelo Pace din localitatea Ribera, provincia Agrigento, Sicilia, care a transmis cetățenilor, prin intermediul presei locale, să ajute o familie de români, care s-a întors recent din România. Mama, tatăl și copilul au fost testați pozitiv la Covid-19.

Mama a fost internată în spital la Palermo, având simptome mai puternice ale bolii, dar tatăl și copilul sunt acasă, în izolare. Impresionat de faptul că micuțul nu are jucării, edilul a transmis un apel către cetățenii comunei: ”Micuțul nu are jucării cu care să-și petreacă timpul liber și de aici necesitatea de a ne arăta solidaridari”, a scris Pace în comunicat.

Iată apelul primarului din Ribera, Carmelo Pace, către concetățenii săi, publicat în ziarul local:

”Sunt necesare jucării și jocuri video pentru copilul de origine română care, împreună cu mama și tatăl său, au avut rezultate pozitive la Covid 19 după ce s-au întors din România, unde plecaseră să petreacă câteva zile. Mama a fost internată în spital la Palermo, iar tatăl și fiul sunt acasă, în izolare. Micuțul nu are jucării cu care să-și petreacă timpul liber și de aici necesitatea de a ne arăta solidaridari. Oricine dorește poate oferi jucării sau jocuri în general. Cei interesați pot contacta poliția municipală din Ribera.”

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/gestul-impresionant-al-unei-infirmiere-de-61-de-ani-a-donat-plasma-de-cinci-ori-sunt-persoane-tinere-care-acum-vorbesti-cu-ele-si-peste-5-minute-le-acoperi/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Ciprian Tatarusanu va juca la AC Milan

Portarul Naționalei României, Ciprian Tătărușanu va juca la AC Milan, este al patrulea român din istoria acestui club

Întors din Italia după mulți ani și-a violat fetița de 13 ani și o prietenă a copilei, român de 40 de ani arestat