in

Ministrul Finanțelor, idei halucinante: Românii din diaspora ar putea să fie spionii României!

Ministrul Finanţelor a susținut ideea că românii din diaspora ar trebui să devină spionii României în străinătate. Într-un interviu acordat DC News,  Eugen Teodorovici a susţinut că a primit un raport care precizează că la acest moment 10 milioane de români sunt plecaţi peste hotare şi a sugerat că aceştia ar putea fi folosiţi ca spioni ai României.

„Prezenţa celor 10 milioane de români în afara ţării, am întrebat zilele trecute şi ataţi cică ar fi. Pentru mine e un factor extrem de important să am o evidenţă cu toţi aceşti 10 milioane de români, pe ţară, pe structuri, pe funcţii, pe tot. Să pot să comunic eu ei, să am o platformă pe care toţi să o poată accesa, să dau anumite mesaje, să induc anumite idei pe care ei mai departe la locurile de muncă, în funcţiile pe care le ocupa, pentru că au funcţii importante, unii poate sunt în funcţii cheie…”, a spus Teodorovici, citat de ziare.com.

Aşa fac şi alte state, susține ministrul, și a dat ca exemplu Germania: „Aşa fac de exemplu nemţii. Nemţii îşi cheamă anual la Berlin toţi funcţionarii care lucrează în structurile europene, discuta ce vrea să facă Germania, care e direcţia, induc anumite idei cu care oamenii pleşca la locurile de muncă unde acţionează pe baza ideilor care le-au fost induse. E logic, aşa se fac lucrurile. (…) Când tu ai 10 milioane de oameni, din care sunt convins că foarte mulţi dintre ei, fiind foarte buni, sunt în funcţii cheie în lumea asta”, a spus Teodorovici.

„Este efectiv un potenţial pe care noi trebuie să-l utilizăm în folosul ţării”, a spus Teodorovici.

El a adăugat că orice instituţie, „Ministerul Romanilor de Pretutindeni, SIE”, ar cere bani să facă un sondaj cu românii din diaspora, ar primi imediat fonduri: „Va fi aur pentru noi că ţara”.

Oferta ministrului Teodorovici: Bani europeni pentru afacerile românilor din străinătate. ”Gândim ceva ce până acum nu s-a mai făcut”

Omul sistemului

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ciclistul Eduard Grosu, performer la un mare club italian: «Hagi și Halep sunt legende, aș vrea să ajung ca ei»

Românii din afara țării înființează un nou partid: Partidul  Diaspora Română. ”PDR uneşte şi construieşte”