in

Ancona, îngrijitoare română, găsită moartă în baie, bătrâna asistată a zăcut la pământ până la sosirea ajutoarelor

În dimineața zilei de sâmbătă, 25 august, într-o vilă din orașul Ancona, o româncă de 61 de ani, care lucra ca îngrijitoare la o bătrână de 91 de ani, a fost găsită moartă în baia casei. Femeia pe care trebuia să o îngrijească era în viață, dar zăcea căzută la pământ în bucătărie.

Alarma a fost dată de nepotul bătrânei, care intrase în casă cu cheile proprii, pentru a-și saluta mătușa. Medicii sosiți la fața locului, împreună cu echipajul de la ambulanță, chemați de poliție, nu au mai putut face nimic pentru femeia de 61 de ani, în timp ce bătrâna a fost dusă în stare gravă la spitalul Torrette din Ancona, fiind în prezent în afara oricărui pericol.

După primele cercetări, rezultă că îngrijitoarea română ar fi murit din cauze naturale, datorate unei boli de care femeia suferea. Se pare că i s-a făcut rău și a căzut la pământ, apoi a pierdut mult sânge care i-a ieșit din gură.

Femeia de 91 de ani ar fi auzit zgomote suspecte și ar fi încercat să se deplaseze cu căruciorul dar a căzut, nefiind în măsură să se ridice singură pentru a chema ajutor. Apoi, a zăcut la pământ până când nepotul ar fi intrat în casă.

Polițiștii veniți la fața locului au declarat că după primele cercetări se pare că nu lipsește nimic din casă și că evenimentele nu ar fi fost rezultatul vreunui jaf. Bătrâna le-a declarat că după ce a căzut din cărucior, până la sosirea nepotului, nu ar fi auzit niciun zgomot sau pașii vreunei alte persoane.

Pentru identificarea cât mai rapidă a cauzelor care au dus la deces, autopsia ”badantei” de 61 de ani a fost programată pentru astăzi.

Român mort în dezastrul feroviar de la Caluno, impact devastator între un tren și un TIR cu încărcătură specială. VIDEO

Avezzano, îngrijitoare română moartă, nu a fost un accident, cercetat un conațional

Îngrijitoare română găsită moartă la Milano, misterul se adâncește: crimă sau sinucidere?

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Liviu Dragnea: Mitingul diasporei a fost o tentativă de lovitură de stat!

Mitingul diasporei, trei deputați USR au depus plângeri la Parchetul General