in

Caltanissetta, au furat 500 de metri de cablu de la Telecom, patru români denunțați

Poliția a denunțat în stare de libertate patru cetățeni de naționalitate română pentru infracțiunea de furt calificat în complicitate,  pe unul dintre ei și pentru încălcarea interdicției de revenire în orașul Caltanissetta și pe un altul pentru port nejustificat de șperacluri și instrumente pentru efracție.

Împotriva a trei dintre ei, rezidenți la Canicattì, Chestorul a emis expulzarea obligatorie cu interdicția de a reveni în orașul Caltanissetta timp de trei ani.

Poliția a fost alertată că o bandă de hoți umblă noaptea și smulge cabluri telefonice și de energie electric, ceea ce a provocat numeroase întreruperi de servicii. Agenții au strâns informații de la locuitori despre mașinii suspecte, cu patru persoane la bord, în zona unde s-au furat peste o mie și cinci sute de metri de linie telefonică.

Mașina a fost dată în urmărire și oprită lângă intrarea în oraș. La bordul autovehiculului, ofițerii au identificat patru români; o femeie în vârstă de 32 de ani, rezidentă Caltanissetta și trei bărbați, de 20, 28 și 30 ani, toți rezidenți în Canicattì și cu antecedente de poliție.

Din mașină, poliția a confiscat o bâtă de baseball, patru perechi de mănuși de lucru, clești, două lanterne, materiale pentru tăierea cablurilor. Într-o magazie de tablă, situată în imediata vecinătate a locului de furt, au găsit la 500 de metri de cabluri furate de la Telecom.


Catania, pericol la siguranța feroviară, a întrerupt semnalele de cale ferată, un român a furat un cablu de 80 de metri

Surprinși la furat într-un supermarket, patru arestări în Gela: purtau haine lungi și prea groase pentru sezon

Piacenza, la ”shopping” cu carduri furate: haine, parfumuri, ochelari de soare. Doi români arestați în flagrant

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Genzano, lucrător român pe bicicletă ucis de un automobilist pirat

Roma, muncitor căzut de la etajul patru, în total 32 de români morți pe șantierele Capitalei