in

Italia, gest nebunesc al unui român, copii îngroziți după ce tatăl lor era cât pe ce să declanșeze o explozie

Un român în vârstă de 45 de ani, din Desio (provincia Monza-Brianza, Lombardia), a fost arestat de carabinieri în urma unui gest halucinant: a dat drumul la gaz în locuința în care stătea cu cei doi copii ai săi (de 11 și 12 ani) și a amenințat că se va arunca în aer. Intervenția militarilor a avut succes, deși bărbatul stătea cu o brichetă în mână, putând provoca un dezastru în orice moment.

Unul dintre copii, o fetiță de 12 ani, purtând un tricou pe față, pentru a putea respira, a avut puterea și a reușit să le deschidă carabinierilor ușa, deși tatăl său încercase să o oprească.

Românul intrase într-o stare de nebunie când a aflat că soția lui voia să se separe de el și să părăsească domiciliul conjugal. În acel moment femeia era la muncă, când a primit un telefon de la soțul ei care o anunța că dacă îl părăsește, se va arunca în aer împreună cu cei doi copii.

Imediat au fost anunțați carabinierii, care s-au prezentat la fața locului, cerând bărbatului să deschidă ușa. La refuzul acestuia, într-un moment de neatenție, fetița de 12 ani a reușit să deschidă ușa și a permis militarilor să intre în casă. În orice moment se putea întâmpla o nenorocire, pentru că bărbatul avea o brichetă în mână, pregătit să o aprindă. Acesta deschisese toate robinetele de gaz din casă iar concentrația era extrem de mare, o scânteie putând declanșa o explozie uriașă.

Băiatul cel mic al cuplului, în vârstă de 11 ani, a fost găsit de carabinieri întruna din camere, unde stătea ascuns, în stare de șoc și plin de lacrimi.

Bărbatul a fost arestat cu învinuirea de tentativă de omor și dus în penitenciarul din Monza.

Italia, i-a distrus mașina și apoi a urmărit-o cu ciocanul, român arestat după ce și-a agresat fosta iubită

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministru din guvernul italian, trimis în judecată din cauza unei românce. «Spuneau că sunt amanta primarului din Torino»

Daniela Santanché, lecție pentru copii: «Banii sunt singurul instrument al libertății. Cine plătește, comandă!»