in

Patron român al unei unei firme din Modena, bătut și jefuit de 30.000 de euro

Patronul român al unei unei firme, victimă a criminalității: s-a întâmplat marți 17 ianuarie în jurul orei 21 la Modena, pe via Balbo, zona Sacca.

I-au pregăitit fără îndoială un atac la ușa de intrare în firma sa. L-au ”neutralizat” cu pumnii și picioarele, apoi i-au furat o geantă cu 30.000 de euro, în cecuri și numerar.

Acum victima, un întreprinzător român de 40 de ani, are toată fața bandajată ca urmare a leziunilor grave pe care le-a suferit pe timpul bătăii. Tumefiat la ochi și nas, a pierdut și câțiva dinți.

Atacul este acum în centrul unei anchete efectuate de carabinieri. Cei doi agresori cu siguranță cunoșteau obiceiurile victimei după cum demonstrează acțiunea lor, foarte precisă și efectuată fără nicio ezitare.

Iată prima reconstituire. E circa ora 20.30. Patronul firmei de curierat Hermes închide tot, stinge lumina și iese. Este în birou de numai puțin timp ca în fiecare seară. Deschide ușa din oțel care dă în strada acum pustie și face câțiva pași. Apasă telecomanda mașinii, deschide portiera și în acel moment se trezește la spate cu doi necunoscuți cu căciuli trase pe cap.

«Taci!», îl somează în mod brutal unul dintre cei doi. Unicul cuvânt pronunțat de cei doi infractori. Apoi începe confuzia, pleacă un pumn care îl lovește în față și în câteva clipe bărbatul ajunge la pământ. Unul dintre cei doi încearcă să-i smulgă geanta, însă el ține de ea și în acel moment începe o rafală de șuturi, chiar și în față. Lovituri extrem de violente cu picioarele, care îi provoacă hematoame și în special ruperea unor dinți.

După ce a devenit imobil la pământ, hoții reușesc să-i smulgă geanta și fug dispărând în neant.

Câteva minute mai târziu, când reușește să-și revină din durere și din starea de șoc, patronul firmei de curierat dă alarma. După câteva minute sosește o patrulă a carabinierilor și la scurt timp salvarea de la 118. Victima a fost dusă la serviciul de urgență a spitalului din Baggiovara unde a fost supusă unor consultații și tratamente. De acolo a ieșit cu fața bandajată și cu pansamente.

Hoții voiau geanta. Știau perfect ce conținea: 30.000 de euro, în cecuri și numerar.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Permis de conducere gratuit pentru toți imigranții din Italia, o păcăleală care a prins

Doina Matei, ”ucigașa cu umbrela”, eliberată din închisoare sub supravegherea serviciilor sociale