in

Roma, violatorul de lângă Ministerul de Interne. «Eu am fost, dar eram beat»

A comis un viol chiar lângă Viminale, clădirea care adăpostește Ministerul de Interne la Roma. Când a fost prins, a recunoscut: «Eu am fost, dar eram beat»

Damian Dănuț Suli, 37 de ani, era recidivist. Acum trei ani a fost arestat în Veneția pentru un jaf agravat, în 2014 pentru o tentativă de extorcare. El a executat în România aproape 4 ani de închisoare pentru furt.

Miercuri, 12 septembrie noaptea, a violat o italiancă de 50 de ani, cu probleme de alcoolism. A violat-o între mesele restaurantului Strega, în apropierea Ministerului de Interne, în via Agostino Depretis. Femeia a ajuns la spitalul San Giovanni și a depus reclamație pentru viol. „Eram eu, dar eram beat. De fapt, am băut amândoi „, a mărturisit Suli, în fața anchetatorilor.

Femeia de 50 de ani lucrează în lumea voluntariatului – îi ajută pe îngrijitorii vârstnici și migranți – și se află în depresie după o perioadă complicată. O personalitate fragilă, o femeie cu probleme de alcool, care luna trecută, a trecut pe lângă Suli pe via Cavour. Cei doi s-au văzut a doua zi. Până când românul s-a auto-invitat la cină. „Mi-e foame”, a spus el cu blândețe femeii pe care tocmai o întâlnise. Ea a avut încredere în el și l-a dus să mănânce în restaurantul din Via Depretis, lângă Viminale, într-o zonă super-supravegheată, cu camere video peste tot. Dar degeaba, bărbatul a profitat de ea și i-a luat telefonul.

Tocmai datorită acelui telefon, a fost prins în baraca unde locuia, în zona Monte Mario.

A violat o barmaniță ore în șir la Piacenza, român arestat. Salvini: «Castrare chimică!»

Româncă de 55 de ani, violată la o clinică din Agropoli: ”M-a forțat la un raport sexual, i-am simțit mâinile lui peste tot”

Românul care a violat o australiană la Roma, condamnat la 12 ani închisoare și despăgubiri uriașe

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Realitatea din Italia: 158.000 de elevi români au început școala în Peninsulă

Italia, sex cu preoții, apoi șantaj: «Vrem 250.000 euro». Doi români arestați