in

Român ucis de un conațional cu o lopată la Montecompatri, asasinul a fost arestat

Crimă la Montecompatri, în apropiere de Roma. Un cetățean român în vârstă de 49 de ani a fost ucis în bătaie de un conațional, în timpul unei dispute din noaptea de 29 decembrie, într-o casă rurală. Lovitura mortală a fost aplicată cu o lopată. Alarma a fost dat de un alt român care a asistat la omor.

La fața locului au sosit carabinierii din Frascati, care l-au arestat pe presupusul asasin într-o clădire ocupată de persoane fără adăpost din Laghetto. Arestatul este un român în vârstă de 47 de ani care locuia în aceeași casă cu victima. Bărbatul a fost dus la închisoarea Velletri. Lopata folosită în timpul agresiunii a fost pusă sub sechestru, ca armă a crimei.

Conform reconstituirii, victima, un român de 49 de ani, locuia în casa din via Santa Maria La Quinta, în Montecompatri, împreună cu alți conaționali. Bărbatul arestat i-ar fi dat mai întâi un pumn în față, apoi l-a lovit în mod repetat cu lopata în cap, apoi a fugit.

Apelul la 112 a fost făcut de un alt român care a asistat la litigiu.

Lupta a izbucnit din motive neînsemnate și nu era pentru prima dată când în acea casă, în care locuiau mai mulți români, aveau loc bătăi. Carabinierii care au intervenit la fața locului au găsit corpul neînsuflețit al românului ucis. Cercetările au fost declanșate imediat, fiind obținut și pus în executare mandatul de arestare pentru cel indicat de martori ca asasin.

Lucrător român ucis cu sapa în Sicilia, o întreagă familie de conaționali în arest

Româncă de 19 ani, ucisă la Salerno, corpul se află de doi ani la morgă, s-a cerut prelungirea anchetei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Voghera, fetiță română de 12 ani cade de la balcon și moare. Era singură acasă

O româncă din Roma a primit titlul de Cavaler al Ordinului de Merit al Republicii Italiene