in

Scenă șocantă la Noventa Vicentina: româncă tâlhărită și omorâtă în plină zi, târâtă cu mașina și apoi abandonată

O româncă stabilită în Italia, în vârstă de 51 de ani, a fost omorâtă în urma unei tâlhării, ieri după-amiază, pe o stradă din localitatea Noventa Vicentina, după ce a fost atacată de doi hoţi care au vrut să îi fure banii, dar şi maşina, un autoturism Mercedes Coupe.

Totul s-a întâmplat, ieri, 13 martie 2019, puţin după ora 13.00, în faţa oficiului poştal din Noventa Vicentina (provincia Vicenza). Mihaela Stoicescu, în vârstă de 51 de ani, se afla la volanul maşinii marca Mercedes E Class Coupe, şi o însoțea pe nepoata sa, o tânără de 32 de ani, să scoată bani din mai multe bancomate din comună.

La un moment dat, în timp ce nepoata a intrat în oficiul poştal pentru a scoate banii, Mihaela Stoicescu, care se afla la volanul maşinii, a fost atacată de un bărbat care a deschis portiera din dreapta şi a împins-o afară din maşină.

Apoi, bărbatul s-a urcat la volan şi a încercat să fugă cu mașina, românca fiind încă agăţată cu mâinile de portieră. S-a deplasat doar 200 de metri, pentru că s-a izbit de un stâlp și a fost nevoit să abandoneze mașina. În timpul atacului, românca s-a lovit violent cu capul de portieră şi apoi de şosea şi a murit pe loc, notează presa italiană.

Atacatorul s-a urcat apoi într-un autoturism marca Fiat Panda, în care un complice îl aştepta, şi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii italieni au deschis o anchetă pentru identificarea atacatorilor şi prinderea acestora.

Siena, gelozia a ucis din nou: româncă de 21 de ani, omorâtă cu mașina de logodnicul sicilian

Italia devine țara femeilor ucise de iubiții lor, ultima saptămână a fost cruntă. ”Un masacru ce trebuie oprit”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cerveteri, român de 55 de ani, mort după ce a căzut de pe o schelă, muncea la casa unui prieten

Numere românești, prima victorie: un judecător din Milano A SUSPENDAT sechestrarea mașinii unui român și va sesiza Curtea Constituțională