in

Discotecă românească la Rimini / Gabriel Poştă: „Nu avem concurenţă”

Începând din această lună, la Rimini, a fost deschisă o discotecă românească, local care se adresează conaţionalilor care trăiesc în zonele apropiate. Organizatorul discotecii este Gabriel Poştă, un român care are experienţă în acest domeniu, fiind cunoscut în special la Milano. Inaugurarea din 16 aprilie a avut mare succes, iar organizatorii speră ca discoteca să fie un loc unde românii se pot întâlni şi petrece împreună.

Gabriel Poştă are 35 de ani, este originar din Satu Mare iar în prezent locuieşte la Milano. A venit în Italia în urmă cu nouă ani, mânat cam ca orice tînăr, de curiozitatea occidentului şi a câştigurilor materiale. „Am ajuns în Italia în anul 1999. Era perioada când se intra doar cu viză şi încă reprezenta pentru mulţi tineri ca mine, un vis să ajungi în Occident. Deasemenea, ideea de a câştiga un ban cinstit, a fost un al doilea motiv principal.”

A organizat la Milano nenumărate seri româneşti la diferite discoteci, „Il Palko” fiind doar una dintre locaţiile unde a activat. Din această lună s-a ocupat şi de organizarea unei discoteci româneşti, pe malul Adriaticii, la Rimini.

„Locaţia de la Milano, care funcţionează de mai bine de opt ani, merge foarte bine, iar experienţa acumulată de-a lungul acestor ani ne-a dat curajul să ne gândim să dezvoltăm şi în alte părţi.

Patronii pentru care lucrez au considerat că merită să ne extindem şi aici. Am venit încă din luna februarie pentru a vedea alte două localuri. În final am ales disco-clubul Playboy în care activăm de două săptămâni şi cred că alegerea a fost fericită. Rimini, e cunoscut ca fiind un loc unde vin foarte mulţi turişti, în special tineri iar comunitatea românească din zonă e destul de numeroasă. Nu avem concurenţi, deoarece nu mai există în zonă vreo discotecă românească. Am avut noroc şi de amicii noştri români din zonă care ne-au ajutat cu promovarea şi cu distribuirea de materiale publicitare.”

Clientelă selectată

La inaugurare au fost prezente peste 150 de persoane. Gabriel (foto jos) ne declară că românii prezenţi au fost încântaţi de decor, muzică şi de faptul că la intrare se face o selecţie destul de serioasă a persoanelor, fapt care nu dă naştere la scandaluri.

„Am promovat în zonă localul timp de două săptămâni şi am avut plăcerea să avem în seara inaugurării mai mult de 150 de persoane. Discoteca am gândit-o să funcţioneze ca un club privat, unde intrarea se face doar pe bază de legitimaţie şi asta pentru că ne-am gândit la evitarea anumitor persoane car ar putea strica atmosfera. Se face şi o anumită selecţie tocmai pentru a evita scandalurile. L-am avut invitat pe DJ Iulian care mixează în diferite cluburi bucureştene şi are o experienţă deosebită. Muzica e dance comercial, manele şi etno. Încercăm să acoperim gusturile tuturor.”

Proiectele sunt ambiţioase, primul eveniment important fiind „maratonul de petreceri româneşti” organizat cu ocazia sărbătorilor de Paşte. „Proiectul localului este să funcţioneze pe toată perioada anului 2011 dar să fim aici şi încontinuare. Momentan suntem deschişi în weekend iar din luna iunie până la închiderea sezonului estival să fie deschis în fiecare seară. După închiderea sezonului vom reveni la programul de weekend.”

A.R.

Disco club Playboy
Via Saffi 54
Misano Monte Rimini
www.kefdekef.com
rezervări : 373 3426036
333 3273418

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Paştele a adus lumină pe feţele a milioane de români

Nicoleta Tacu, candidată la Rovigo: „Sunt dezamăgită de reacţia comunităţii”