Menu
in

Mădălina Ghenea, apariție de vis la Festivalul de Film de la Roma, alături de celebrul regizor Martin Scorsese

Prezentă la Festivalul de Film de la Roma, unde regizorul Martin Scorsese a fost premiat pentru întreaga carieră, Mădălina Ghenea (30 de ani) i-a cucerit pe italieni cu apariţia pe covorul roşu. Modelul şi actriţa româncă, Mădălina Ghenea, originară din Slatina, a avut o apariţie răvăşitoare pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Roma, scrie adevarul.ro

Românca a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol, ce aparţine designerului Zuhair Murad, şi pe care a accesorizat-o cu sandale argintii, o brăţară şi o curea în aceeaşi nuanţă. Vedeta, care a fost prezentă în mai multe zile ale festivalului ce se desfăşoară în perioada 19-28 octombrie, a avut mai multe apariţii apreciate de public.

La premiera noului film în care joacă, „All you ever wished for“, actriţa a optat pentru o rochie lungă, nude, cu crăpătură generoasă, accesorizată cu paiete. Într-o altă apariţie, românca a purtat un costum negru, semnat de Stella McCartney.

„Datorez totul Italiei. Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special“, a spus Mădălina. „All you ever wished for“ este noul film în care apare Mădălina Ghenea, o coproducţie italiano-americană regizată de Barry Morrow, câştigător al premiului Oscar pentru „Rain Man“. Filmul va avea premiera pe marile ecrane în 2019.

Românca nu a pierdut ocazia de a se fotografia cu celebrul regizor Martin Scorsese, în vârstă de 75 de ani, la o petrecere în cinstea regizorului.  „O mare onoare“, a fost mesajul Mădălinei Ghenea.


Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

https://www.gazetaromaneasca.com/utile/caleidoscop/cum-arata-madalina-ghenea-fara-operatii-estetice/

Mădălina Ghenea la Sanremo îngheaţă publicul cu amintiri gri din România: «Toţi într-o cameră lipiţi de televizor, tata venea obosit de la muncă»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version