in

De astăzi, cu aplicația Migreat – Stranieri in Italia, consultanță directă cu experți în imigrație

Roma, 8 martie 2021 – De astăzi, în aplicația Migreat promovată de „Stranieri in Italia” este disponibilă consultanță la distanță cu experți în imigrație, cetățenie și muncă.

Utilizatorii, cu câteva clickuri pe telefoanele lor mobile, pe lângă faptul că pot găsi știri pe diferite forumuri, pot acum solicita consultață directă cu experții în imigrație.

Aplicația Migreat – Stranieri in Italia este un instrument gratuit disponibil pentru utilizatorii cu dispozitive mobile Android – creat pentru a încuraja integrarea migranților, noii cetățeni ai Europei, care generează noi modalități de a experimenta solidaritatea care depășesc prima ospitalitate.

Obiectivul Migreat este de a facilita accesul la informații de calitate pentru străinii din Italia cât mai mult posibil prin intermediul tehnologiei mobile. Inovația socială trece, de asemenea, prin simplitatea cu care sunt furnizate serviciile de bază.

Potențialul noii aplicații este considerabil: datorită acesteia, pot fi rezolvate probleme mult mai stricte decât căutarea unui loc pentru a petrece o după-amiază cu prietenii.

Vorbim despre primirea și integrarea migranților în țesătura socială a orașelor noastre.

De fapt, un anumit interes a fost creat deja de câțiva ani pentru aplicațiile care ajută migranții să facă față provocărilor unei vieți noi într-o țară pe care nu o cunosc. „Stranieri in Italia” a preluat provocarea și au lansat una nouă, născută din experiența de douăzeci de ani care o distinge.

„Punctul forte al noii aplicații Migreat – explică Victoria Leonhardt, directorul Migreat – este că vă permite să rezolvați probleme de zi cu zi și concrete, rezervând o consultanță cu un expert direct din aplicație. Tehnologiile informaționale sunt noul lucru cu publicul: începem de aici pentru a schimba (sperăm) societatea prezentului și viitorul apropiat ”.

Aveți îndoieli cu privire la procedurile de imigrare? Găsiți un răspuns gratuit pe forumurile legale ale străinilor din Italia. Descărcați aplicația

Da oggi con l’app Migreat – Stranieri in Italia consulenze dirette con esperti di immigrazione

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
ati sibiu

Dosar penal pentru omor la ATI Sibiu. Fost angajat: «Oamenii se omoară. Și eu am omorât»

Italia, român arestat după ce a bătut-o pe femeia care îl găzduise, victima i-a refuzat avansurile intime