in

Vreau să-mi cumpăr casă! Ghidul creditului ipotecar pentru străini în Italia

(continuă din pagina anterioară)

ESTE CONVENIENT DE A CONTACTA PROPRIA BANCĂ?

Aprobarea împrumutului depinde de proceduri și parametri similari în fiecare bancă, astfel încât a fi deja client al unei anumite bănci nu facilitează neapărat acordarea împrumutului. Diferențele de curs de la bancă la bancă pot fi mari și chiar să depășească 1%, cu un cost mai mare de 650-750 de euro pe an și o creștere a dobânzii totale care poate depăși 20.000 de euro. Prin urmare, este necesar să comparați multe oferte înainte de a alege banca la care să apelați, să aveți o bună bază de informații și să evitați costurile inutile pe toată durata împrumutului

credite ipotecare pentru straini in Italia

AM BANI DEOPARTE: ESTE CONVENIENT SĂ ÎI FOLOSIȚI PENTRU A CERE UN ÎMPRUMUT MAI MIC?

Nu este garantat că banca va acorda până la exact 80% din valoarea proprietății, deci este bine să aveți un capital cel puțin puțin mai mare decât restul de 20%.

Prin creșterea procentului de capital propriu, se obțin rate ușor mai mici, iar cuantumul ratei este redus, dar rămâneți fără disponibilitatea capitalului.

Prin urmare, este necesar să se evalueze dacă și cât capital să se păstreze la dispoziție și costul / oportunitatea de a solicita același capital sub forma unui împrumut.

(continuă în pagina următoare)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Mașina unui brutar român, incendiată în apropiere de Roma, incidentul e considerat suspect

neurologi români Covid-19

Unul dintre cei mai reputaţi neurologi români a murit. Era internat cu Covid-19 de o săptămână