in

Virusologul Ilaria Capua, despre sfârșitul Covidului: „Îmi pare rău, dar nu cred că toată lumea poate fi liberă înainte de 2023” – VIDEO

Cei care sperau că pandemia Covid va trece în 2021 vor fi dezamăgiți. Va mai dura încă mult timp pentru a eradica virusul.

Ilaria Capua, virusolog, directoarea One Health Center al Universității din Florida, a făcut următoarele previziuni în timpul programului „DiMartedi” (La7): „Dacă gestionăm bine campania de vaccinare, pentru întregul 2021 vom încerca să reducem numărul focarelor; atunci în 2022 cea mai mare parte a populației va fi vaccinată, vor fi mult mai puține măști și vom putea să ne comportăm ca înainte de pandemie „.

Potrivit expertei, însă, va trebui să așteptăm un pic mai mult înainte de a ne lua la revedere de la Covid: „Îmi pare rău, dar nu cred că toată lumea poate fi liberă înainte de 2023. Este nevoie de timp pentru a vaccina oamenii și pentru a se descurca un fenomen transformator ca o pandemie”.

Virusologul explică: „Sunt îngrijorată pentru că suntem cu toții epuizați: medicii, asistentele, cetățenii, cei care trebuie să ia deciziile.

Trebuie să păstrăm limitele și nu trebuie să ne pierdem claritatea în acest moment, deoarece am ajuns la campania de vaccinare.

Doar atunci când spitalele pot începe să deservească cetățenii din nou, țara va putea reporni.

Prin urmare, este absolut important ca înainte de vară să ajungem să vaccinăm toate secțiunile populației cu risc, adică toți cei care pot ajunge în spital, deoarece virusul nu va dispărea și va continua să circule ”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Padova, român prins în flagrant la furat motorină din Tir-uri. ”Printre cele mai des întâlnite fenomene infracționale de-a lungul rețelei de autostrăzi”

medici italia

Scandal în Italia. Medicii vor alege pe cine salvează si pe cine nu. «O imensă rușine pentru țară»