in

Treviso, Nadia moare la 49 de ani, după vaccinare

Nadia Positello, producătoare de înghețată rezidentă în Crespignaga di Maser, provincia Treviso, și-a pierdut viața luni dimineață, 11 octombrie.

În 30 septembrie, ea a fost supusă vaccinării anti-Covid.

Localitatea Maser este în doliu pentru moartea subită a Nadiei Positello, o producătoare de înghețată în vârstă de 49 de ani, care a murit în dimineața zilei de luni, 11 octombrie.

Pozitiv și asimptomatic, Carlo, 57 de ani, moare după vaccin. Familia cere adevărul

A murit înainte de a ajunge la spital

Femeia tocmai o însoțise pe fiica ei de 14 ani la școală când a început să aibă dureri de stomac și dificultăți severe de respirație.

Nadia Positello moare dupa vaccin

Soțul ei a pornit imediat cu ea spre spitalul din Montebelluna, dar femeia de 49 de ani și-a pierdut viața cu câteva minute înainte de a ajunge în camera de urgență. Încercările disperate de a o reanima au fost inutile.

După cum a raportat „La Tribuna di Treviso”, Nadia Positello locuia împreună cu familia în Crespignaga di Maser, unde a condus gelateria Canova împreună cu sora ei Lidia.

În sat, mulți o cunoșteau: pe lângă soțul și fiica adolescentă, lasă în urmă sora și un frate.

Avocat din Bolzano moare la câteva ore după a treia doză: „Nu există corelare”

S-a vaccinat în 30 septembrie

În urmă cu aproximativ zece zile, în 30 septembrie, femeia de 49 de ani a fost vaccinată împotriva Covid. În timpul istoricului medical, ea a raportat că a avut tromboflebită în trecut, dar a fost judecată eligibilă pentru a primi vaccinare cu Pfizer. Din acea zi, starea sa de sănătate s-au înrăutățit în fiecare zi. Problemele respiratorii, afecțiunile și oboseala au culminat cu insuficiența cardiacă care i-a adus moartea.

Se va face autopsie

Data autopsiei va fi stabilită în următoarele zile: Ulss 2 a acceptat imediat cererea membrilor familiei și intenționează să clarifice cauzele decesului. Numai examenul de autopsie va putea stabili o posibilă corelație între boală și administrarea vaccinului.

În cele din urmă, trebuie clarificat dacă Nadia a raportat medicului generalist simptomele de rău pe care le-a avut în zilele imediat următoare vaccinării. Data înmormântării va fi stabilită numai după rezultatele examinării autopsiei, scrie Treviso Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
intalnire online comunitate ambasada

IMPORTANT: Întâlnire online a Ambasadei cu reprezentanții comunității românești din Italia

romani italia vaccin

Rata de vaccinare a românilor care trăiesc în Italia este similară cu cea a populației din Peninsulă și a depășit 80%